MM-kisastudio tuo finaaliviikonlopun kotisohville – luvassa nostalgiapaloja ja ennenkuulemattomia tarinoita

Tänä vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun edelliset salibandyn miesten MM-kisat pelattiin Suomessa. Alkuperäisen aikataulun mukaan kisat olisi pelattu myös tänä vuonna, mutta koronaviruksen aiheuttamista haasteista johtuen kotikisoista nautitaan vasta vuonna 2021.

Finaaliviikonloppu tuodaan siirrosta huolimatta suomalaisten kotikatsomoihin, sillä perjantaina ja lauantaina 11.-12.12.2020 kokoonnutaan ruutujen ääreen fiilistelemään vuoden 2010 kisatunnelmia. Vieraina studioilloissa nähdään Tero Tiitu, Petteri Nykky, Juha Kivilehto, Timo Toivonen, salibandyfani Hanna Käppi  sekä lajivaikuttaja Toni Lötjönen. Studiossa vieraista huolehtivat Kaj Kunnas sekä Gabriel Airaksinen.

– On mahtavaa päästä yhdessä vieraiden kanssa tekemään tätä lähetystä. Jos jotain tällä hetkellä kaivataan, niin se on urheilun tuomat tunteet ja fiilikset, joita emme valitettavasti tällä hetkellä pääse katsomoissa kokemaan. Vuoden 2010 kisat olivat tunnelmaltaan niin ainutlaatuiset, että niihin palaa mielellään. Luvassa on huikeita tarinoita ja muistelmia kymmenen vuoden takaa, mutta emme toki unohda myöskään ensi vuoden kisoja, kertoo Kunnas.

 Kotikatsojien rooli tärkeä – osallistu lähetykseen somen kautta

Yhteistyössä RajuLiven kanssa toteutettavan finaaliviikonlopun studiot ovat suoria lähetyksiä, joihin myös katsojilla on mahdollisuus osallistua. Katsojakysymyksiä ottaa vastaan toinen studioisäntä, Gabriel Airaksinen.

– Haluamme osallistaa lajin ystävät mukaan viikonlopun lähetyksiin. Kysymyksiä voi laittaa tulemaan sosiaalisen median kanavissa, mutta myös WhatsAppin kautta. Tarkemmat ohjeet tulevat lähetyksen aikana, mutta jo etukäteen kannattaa miettiä kysymyksiä loistaville vierailijoillemme, vinkkaa Airaksinen.

 

Finaaliviikonlopun kisastudio

Perjantaina 11.12.2020 klo 18.00
Vieraina Timo Toivonen ja Juha Kivilehto
Lähetys katsottavissa Salibandy.fi – Youtube-tilillä sekä ISTV:n kautta

Lauantaina 12.12.2020 klo 18.00
Vieraina Tero Tiitu ja Petteri Nykky sekä Hanna Käppi ja Toni Lötjönen
Lähetys katsottavissa Salibandy.fi – Youtube-tilillä sekä ISTV:n kautta

Jaa artikkeli