MM-kisakandidaatit gif-animaatioissa ja promokuvissa – "Nykky-giffiä toivottiin"

Suomen miesten salibandymaajoukkue valmistautuu parhaillaan joulukuun koti-MM-kisoihin. Kisakandidaattien gif-animaatiot ja promokuvat ovat nyt katsottavissa ja käytettävissä.

Gif-animaatiot ovat salibandyväelle tuttu näky F-liigan puolelta. Giphyn palvelusta löytyvät gif-animaatiot ovat olleet suosittuja erityisesti Instagramissa. F-liigan giffejä on toistettu jo yli 57 miljoonaa kertaa.

Nyt tarjolla ja käytettävissä ovat siis myös miesten MM-kisakandidaattien giffejä. Maistiaisia voi vilkaista tuolta ja koko paketti Salibandyliiton Giphy-tilillä.

– F-liiga on osoittanut, että näihin kannattaa satsata. Kevyempää sisältöä, joissa persoonat pääsevät hauskalla tavalla esiin. Täytyy itsekin myöntää, että vedet silmistä sai nauraa, kun näitä pelaajien kanssa kuvattiin. Mahtavaa heittäytymistä ja kuvaaja Anssi Koskinen hoiti homman tyylillä. Tärkeintä tietenkin myös se, että toivottu Petteri Nykky -gif saatiin tehtyä, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala virnistää.

Pelaajien ja taustojen promokuvat on ladattu Salibandyliiton käyttämään kuvapankkiin. Tarjolla on niin perinteisiä naamakuvia kuin tuuletuskuvia. Kaikki kuvat ovat vapaasti median ja seurojen vapaasti hyödynnettävissä: salibandyliitto.kuvat.fi

Näin löydät Gif-animaatiot sosiaalisesta mediasta:

1. Mene joko osoitteeseen https://giphy.com/Salibandyfi tai avaa sosiaalisen median kanavista (esimerkiksi Twitter, TikTok tai Instagram) gif-valikko

2. Etsi suosikkipelaajasi gif-animaatioita joukkueen nimellä. Esimerkiksi:

”juhakivilehto”, ”petterinykky”, ”oskariheikkilä” tai ”salibandymaajoukkue”

3. Jaa gif-animaatio somessa ja käytä hashtageja #salibandy ja #WFCHelsinki2020

Jaa artikkeli