Miro Mäkelästä Tiikerien seuraavien kausien päävalmentaja

Miro Mäkelä on kiinnitetty Tikkurilan Tiikerien päävalmentajaksi kausille 2019-2022.

Miro Mäkelä on Tikkurilan Tiikereiden päävalmentaja kausille 2019-2022. Mäkelä on valmentanut Tiikereissä useita vuosia ja toiminut seuran valmennuspäällikkönä kaksi viimeistä kautta, ja hän jatkaa pestiään myös tulevilla kausilla. Mäkelä suorittaa parhaillaan ammattivalmentajantutkintoa Eerikkilän Urheiluopistolla.

Tiikerien toiminnanjohtaja Yrjö Kokljuschkin on tyytyväinen valintaan:
– Miro oli luonnollinen valinta. kun tiesimme että nykyinen päävalmentaja Tommy Helenius ei ole käytettävissä joukkueen päävalmentajana seuraavalla kaudella. Miro on toiminut parina viime kautena miesten edustusjoukkueessa Tommyn tukena ja tuntee joukkueen sekä seuran poikapuolen pelaajat hyvin, Kokljuschkin kiittää.

– Hyvät fiilikset, Miro Mäkelä itse kertoo.
– Toista vuotta miesten edustuksessa pyöritään mukana ja oma tunne on se, että olen valmis isompaan vastuuseen ja sitä kautta nostamaan päivittäisen tekemisen tasoa joukkueessa. Olen ollut Tiikereissä pitkään ja tuntuu hyvältä sitoutua pidemmäksi aikaa. Seurana suunta on vahvasti ollut eteenpäin ja miesten edustusjoukkue lippulaivana tulee vahvasti määrittämään tekemisen tasoa koko seurassa.

Lue lisää Tiikerien sivuilta

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli