Mikkelissä koronatartuntoja – Salibandyliitto seuraa tilannetta valtuuston kokouksen ja Super Cupin osalta

Tiistain tietojen mukaan koronavirustartuntoja on ilmennyt Mikkelissä. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut (Essote) kertoo uuden koronaketjun kokonaisluvun nousseen 20:een.

Salibandyliitto seuraa tilannetta aktiivisesti, sillä viikonloppuna Mikkelin Saimaa Stadiumilla on määrä järjestää salibandyn Super Cup -tapahtuma sekä Salibandyliiton valtuuston kokous. Saimaa Stadiumilla saapuu samalla myös muita lajin sidosryhmiä kokoustamaan kuten esimerkiksi valmentajia ja erotuomareita.

Mikkelin koronatilanteen tultua ilmi Salibandyliiton sisäinen koronavarautumisryhmä kokoontui heti tiistaina alkuillasta toiminnanjohtaja Pekka Ilmivallan johdolla. Lisäksi Super Cupin järjestelyvastuusta huolehtiva SSBL Salibandy Oy kokousti Saimaa Stadiumin johdon kanssa.

Toistaiseksi tilanne on se, että perjantaille ja lauantaille suunnitellut salibandytapahtumat ja -tilaisuudet järjestetään suunnitellusti, mutta Salibandyliitto ja SSBL Salibandy Oy seuraavat tilanteen etenemistä, ovat yhteydessä viranomaisiin sekä noudattavat annettuja ohjeita.

Salibandyliiton koronavarautumisryhmä kokoontuu jälleen keskiviikkona.

Jaa artikkeli