Mika Saastamoisesta Salibandyliiton erotuomaripäällikkö

Mika Saastamoinen on valittu Salibandyliiton erotuomaripäälliköksi.

Mika SaastamoinenSaastamoinen, 42, aloittaa tehtävässä 1.5.2018. Hänellä on vankka kokemus lajista seuratasolla sekä eri rooleissa Salibandyliitossa mm. erotuomarivaliokunnassa, erotuomaripäällikön vuorotteluvapaan sijaisena, seura- ja kehityspäällikön sijaisena sekä nykyisessä määräaikaisessa seurakehittäjän tehtävässä. Hän on myös Kansainvälisen salibandyliiton IFF:n erotuomarikomitean RC:n jäsen.

Mika Saastamoinen avaa näkemyksiään tulevasta tehtävästä seuraavasti:
– Erotuomaripäällikön tehtävä on erittäin kiinnostava ja monipuolinen, mutta samalla varmasti myös haastava. Päällimmäisenä ajatuksena tulevasta on erotuomaritoiminnan laajan tekijäverkoston toimintamahdollisuuksien kehittäminen. Tämä verkosto on koko kilpailusektorin erotuomaritoiminnan tärkein yksittäinen tukijalka ja sen toiminnan tukeminen on arkitekemisessä keskeistä.

– Henkilökohtaisesti näen työn myös projektiksi yhdessä tulevan erotuomarivaliokunnan kanssa. Kolmen vuoden valiokuntakausi tuo selkeän raamin ja aikataulun niille asioille, mitkä nousevat tuleviksi kärkihankkeiksi ja siten tulevat määriteltäviksi kevään ja kesän 2018 aikana. Kiitos lopuksi Salibandyliitolle, joka mahdollisti sen, että voin tehdä nykyisen seurakehittäjän projektini loppuun, hän kertoo.

– Mika täydentää oivasti kilpailusektorin tiimiämme luottopelaajana. Odotan Mikalta vankkaa kokonaisvaltaista erotuomaritoiminnan kehittämistä ja vuorovaikutuksen sujuvaa lisäämistä eri erotuomaritoimijoiden kanssa, toteaa kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen.

Jaa artikkeli