Mika Kaltala ei asetu ehdolle Salibandyliiton puheenjohtajaa valittaessa

Salibandyliiton puheenjohtaja Mika Kaltala on päättänyt, että hän ei pyri toiselle kaksivuotiskaudelle, Yle kertoo. Puheenjohtaja ja hallitus valitaan 29.11. pidettävässä liittokokouksessa.

– Aikanaan, kun lähdin ehdolle, niin iso asia omalta osalta oli se, että pystyykö yritysmaailman näkemyksiä tuomaan järjestökenttään. Vastaus on, että pystyy. Kaikkia päätökset eivät aina miellytä, mutta lajikulmalla ajateltuna tärkeintä on se, että koko laji kehittyy, Mika Kaltala linjaa Ylen haastattelussa.

– Lähtiessä työhön oli kolme ydinasiaa. Talouden tervehdyttäminen. Oltiin satoja tuhansia tappiollisia, mutta saatiin mukavasti kelkka käännettyä. Viime kaudella tehtiin 50000 euron positiivinen tulos. Tänä vuonna tulos on vielä parempi. Ilman talouden tulosta ei olisi saatu aikaan organisaatiomuutosta. Ihmiset oikeasti sitoutuvat tekemään niitä asioita, joihin heidät on palkattu. Ei pelkästään niitä asioita, joita on kiva tehdä. Kolmas iso asia on ollut lajin medianäkyvyyden parantaminen.

Lue lisää Ylen sivuilta

Liittokokous 29.11. – ehdokasasettelu päättyy 30.10.

Salibandyliiton joka toinen vuosi pidettävä liittokokous järjestetään 29.11. Helsingissä. Ehdokasasettelu puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten vaaleihin, samoin kuin esitykset kokouksessa käsiteltäviksi asioiksi tulee toimittaa Salibandyliiton Helsingin-toimistoon viimeistään torstaina 30.10.2014.

Jaa artikkeli