Mika Heinonen SaiPa Salibandyn toiminnanjohtajaksi

SaiPa Salibandy saa toiminnanjohtajan Sveitsistä.

SaiPa Salibandyn uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Mika Heinonen ja hän aloittaa työnsä Lappeenrannassa toukokuussa 2020. Heinosella on pitkä kokemus urheilutoiminnan parissa ja menestyksekäs ura salibandyssa niin pelaajana kuin myös valmentajana.

Ennen paluuta Suomeen Mika Heinonen toimi päättyneellä kaudella Sveitsin pääsarjassa pelaavan UHC Usterin miesten päävalmentajana.
Toiminnanjohtaja_MikaHeinonen.jpeg– Toiminnanjohtajan mukaan tulo mahdollistaa lappeenrantalaisen salibandyn kokonaisvaltaista kehittämistä. Haluamme kiittää ohjausryhmää erinomaisesta taustatyöstä sopivan toiminnanjohtajan löytämisessä ja toivotamme Mikan lämpimästi tervetulleeksi SaiPa Salibandyn perheeseen, sanoo seuran hallituksen puheenjohtaja Ding Ma.

Mika Heinosen vastuualueisiin kuuluvat seuran markkinointi, organisointi, talouden seuranta, budjetointi sekä muut hallituksen osoittamat tehtävät.
– On iloa aloittaa uudessa tehtävässä uudessa seurassa. Haluan tuoda lajikokemukseni uuden seuran kehitystyössä esille ja tarjota osaamiseni kaikkien SaiPa salibandylaisten käytettäviksi. Yhdyn vahvasti seuran arvoihin ja haluan olla mukana tuomassa avoimuutta, uusinajattelua ja vaikuttavuutta lappeenrantalaiseen salibandytoimintaan. Tavoitteena on tarjota viihtyisässä ilmapiirissä jäsenille laadukasta ja monipuolista toimintaa. Hienoa myös saada jo tässä vaiheessa Urheilu Koskimiestä ja Fatpipeä yhteistyökumppaneiksi, kommentoi uusi toiminnanjohtaja Mika Heinonen.

SaiPa Salibandyn tiedotteesta
Kuva: SaiPa Salibandy

Jaa artikkeli