Miikka Sokka vahvistaa FBC Turkua

Vuoden 2011 nuorten maailmanmestari palaa kotikaupunkiinsa Sveitsin liigasta.

FBC Turku julkisti kovan vahvistuksen ensi kauden Divariin kertoessaan hyökkääjä Miikka Sokan siirtyvän seuraan Sveitsin Kloten-Bülach Jetsistä. Vuoden 2011 nuorten maailmanmestari on pelannut TPS:ssä ja SalBassa yhteensä 121 Salibandyliigan runkosarjan ottelua tehoilla 62+51=113.

– Kokonaisuutta tarkastellessa ei siinä mun mielestä mitään yllätyksellisyyttä sen enempää ole. Kahden kaupungin välillä liikkuessa ja opintoja samalla suorittaen, tuttu koutsi ja tuttuja pelikavereita joukkueessa, uskon että Beecee on varsin hyvä ratkaisu mulle, Miikka Sokka itse tiivistää seuran sivuilla.
– Vuosi Sveitsissä oli hieno ja en ole hetkeäkään sinne lähtöä katunut. Urheilullista menestystä emme liiemmin saavuttaneet, mutta arvokasta elämänkokemusta tarttui mukaan senkin edestä.

FBC:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka on vahvistukseensa arvattavan tyytyväinen.
– Miikka on ilman muuta merkittävä palanen tässä meidän rakennusprosessissa. Hän on erittäin kokenut pelaaja eikä ole lentänyt pelkästään onnellisten tähtien alla peliurallaan – vastoinkäymisiä on tullut pahojen loukkaantumisten myötä, mutta aina mies on laittanut itsensä kuntoon. Kaikki tämä on tuonut varmuudella perspektiiviä ja sitä jokaisen päivän arvostamista. Odotan luonnollisesti, että Miikan myötä saamme joukkueeseen aimo annoksen johtajuutta.

Lue lisää FBC Turun sivuilta

Jaa artikkeli