"Miha" Reponen on Superfinaalin toinen juontaja

Salibandylähetysten luottoselostaja astuu lauantaina elävän yleisön eteen.

Aiemmin julkaistu Viki ei jää ylihuomisen Superfinaalin ainoaksi areenajuontajaksi, sillä hänen parinaan työskentelee Hartwall Areenalla Ylijohtava Toni Lötjösen ”salibandyn ainoaksi ääneksi” tituleeraama juontajasuuruus Tuomo Reponen.

Tuomo Reponen on valloittanut salibandyväen sydämet verkossa streamattujen liigaotteluiden luottoselostajana, ja ”Mihan” kykyjä on ehditty jo hyödyntää myös jääkiekkoäänenä. Sillä puolen ei Reposella tiettävästi ole vielä tilillään liigaotteluita, mutta Salibandyliigassa hän ehti edustaa NST:tä 58 kertaa tehoilla 13+33=46.

– Mukava päästä mukaan kauden huipennukseen, Tuomo Reponen itse maistelee.
– En tiedä mitä kaikkea saan paljastaa, koska lappu johon raapustin nimeni sitoo vaitioloon aika ison sakon uhalla. Sen verran voin kertoa, että kenttätasossa jutustelen ihan oikeiden asiantuntijoiden kanssa. Aiheet liittynevät finaaliotteluihin.

Esiintyminen elävän yleisön edessä kipsaisi ujompia, mutta tällä kaudella 99 ja urallaan jo yli 300 suoraa lähetystä vetänyt Reponen klaarannee iltapäivän kunnialla.
– Onhan se omalla tavallaan jännittävää ja todella siistiäkin hypätä tuhansien ihmisten eteen. Löde [Toni Lötjönen] on kyllä antanut henkistä valmennusta läpi kauden. On väittänyt olleensa itse ensimmäisessä finaalissa juontajana.

Myös yhteistyötä juontajapari Vikin kanssa on ehditty jo hiukan särmätä.
– Käytiin porukalla asioita läpi tällä viikolla ja asiat oli niin hyvin mallillaan, että ainoa huoli jäi Vikin sählymailan lavan käyristyksestä, kun se esitteli sitä. Ei oikein vakuuttanut, mutta omassa hommassaan takuuvarma ammattimies kuten muutkin mukanaolijat, ”Miha” luottaa.

Lue myös: Tässä on Superfinaalin juontaja

Lisätietoja lippukategorioista ja -hinnoista Pääsyliput-sivulla.

Ohjelma
11:45 Ovilipunmyynti aukeaa
12:00 Sisäänkäynti Hartwall Arenalle aukeaa (käytössä 1. kerroksen sisäänkäynti)
12:30 Katsomoiden ovet avautuvat
13:10 Pre-game show
13:30 Naisten Superfinaali Classic – SB-Pro
16:10 Pre-game show
16:30 Miesten Superfinaali Classic – Happee

40141292865_307ede1351_z.jpg

Kuvat: Esa Takalo ja Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli