Miesten maajoukkue leireili Eerikkilässä – tässä koottuja tunnelmia

Joulukuun MM2020-kotikisoihin valmistautuva miesten salibandymaajoukkue leireili Eerikkilässä yhdessä U23-ryhmän kanssa, ja ainakin testitulokset olivat lupaavia.

– Esimerkiksi piip-testissä nähtiin useampia omia ennätyksiä vaikka on osalla kyllä vielä tekemistäkin, päävalmentaja Petteri Nykky tiivisti videohaastattelussa.

Katso alta miesten maajoukkueleirin tunnelmia:

Ville Vuorisen valokuvat:

Miesten maajoukkueleiri heinäkuu 2020 – testipäivä

Miesten maajoukkue vastaan U23-leiriottelu 22.7.

Miesten maajoukkueen nelipäiväinen leiri käynnistettiin monipuolisilla testeillä. Päivän päättäisi armoton PIIP-testi. Pelaajat veikkasivat, kuka ottaa kovimman tuloksen tällä kertaa haltuun, ja löytyykö joukosta yllättäjiä.
Pelaajat sen tiesivät – Ville Lastikka oli PIIP-testin kovin tänään. Katso, ketkä kaikki pelaajat ylsivät TOP 5:n joukkoon tiukassa testissä.
Eerikkilän fyysisen harjoittelun asiantuntija, Elisa Hakamäki kommentoi maajoukkueen testituloksia, ja kertoo, mitä urheilija voi saada testituloksista omaan harjoittelunsa avuksi.
Maalivahtivalmentaja Henri Toivoniemi kertoo maalivahtien testaamisesta ja maalivahdit Eero Kosonen ja Lassi Toriseva kertovat valmistautumisestaan kohti joulukuun kisoja.
Mikko Leikkanen on uransa varrella oppinut elämään loukkaantumisten kanssa. Tällä hetkellä hän kertoo olevansa parhaassa kunnossa vuosiin, ja antaa sen näkyä myös kaukalossa.
Päävalmentaja Petteri Nykky kertoo joukkueen leirin tavoitteista, kommentoi testituloksia sekä joukkueen muodostumista ja valmistautumista kohti joulukuun MM-kisoja.

Jaa artikkeli