Miesten ja naisten Salibandyliigan avaustilaisuudet maanantaina ja tiistaina Helsingissä - ISTV näyttää suorana

ISTV näyttää suorana miesten Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kauden avauspressit, jotka luritellaan ensi maanantaina ja tiistaina Sanomatalon Mediatorilla Helsingissä.

Miesten Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kauden avaustilaisuudet järjestetään ensi viikon aluksi perättäisinä päivinä Sanomatalon Mediatorilla Helsingissä. Miesten Salibandyliigan kausi pohjustetaan maanantaina 16.9. klo 11.00 ja naisten Salibandyliigan avaus tiistaina 17.9. klo 11.00. Molemmat nähdään suorina lähetyksinä ISTV:ssä.

Sekä miesten että naisten Salibandyliigat starttaavat lauantaina 21. syyskuuta.

Kausi 2019-2020 on huippusalibandyssa muutosten kausi. Keväällä 2019 valmistui Salibandyliigan uusi strategia, jota lähdetään toteuttamaan askel kerrallaan. Alkavalla kaudella Salibandyliigalle saadaan uudet nettisivut ja kokonaan uusittu brändi.

Salibandyliiga tulee näkymään Ruutu ja VeikkausTV -lähetysten voimin kattavammin kuin koskaan. Luvassa on vähintään 130 keskitettyä Ruutu-tuotantoa, seurojen fanikameralähetyksiä, VeikkausTV:n 2+2 kameran tuotannot ja ISTV:ltä ilmaiseksi katsottavat kuukauden ottelut.

Naisten Salibandyliiga lähtee kauteen 16 joukkueen voimin uudistuneella sarjajärjestelmällä, jossa liiga on jaettu NLA- ja NLB-tasolohkoihin. Naisten kautta juhlistaa myös joulukuussa Sveitsin Neuchatelissa pelattava MM-turnaus.

Kummassakin tilaisuudessa on paikalla jokaisesta liigajoukkueesta valmentaja sekä pelaaja tai pelaajia.

Miesten Salibandyliigan osuuden juontaa Jani Alkio ja naisten Salibandyliigan avaustilaisuuden Laura Lehtonen.

47718852922_577b428f4b_k.jpg

Kuvat: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli