Metsäopetus.fi on Salibandyliigan uusi kumppani

Suomi-Ruotsi-maaotteluiden yhteydessä julkistettiin Salibandyliigan viimeisin yhteistyökumppani, joka on metsäopetus.fi.

Metsäopetus.fi järjestää metsäkonealan, metsätalouden ja metsäenergian koulutusta alan opppilaitosten kanssa.  

– Olemme erittäin innostuneita alkavasta yhteistyöstämme. Olemme aikaisemmin järjestäneet valtakunnallista ForestCup-nimistä salibandyturnausta 8. luokkalaisille ja metsäalan kouluissa pelataan vapaa-aikana paljon salibandya, joten oli luontevaa aloittaa yhteistyö Salibandyliiton kanssa. Saamme liitosta erinomaisen kumppanin metsäalan monipuolisista mahdollisuuksista viestimiseen, kertoo Mikko Kukkola metsäopetus.fi:stä.

– Mielenkiintoinen uusi yhteistyö on alkamassa, toteaa SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja JP Lehtonen.

– Metsät ja metsäala ovat aina olleet suomalaisille tärkeitä. Olemme nyt innolla tuomassa uutta energiaa metsäalasta viestimiseen metsäopetus.fi:n kanssa. Suunnittelupöydällä on jo hyviä toteutuksia nuorten aktivoimiseksi. Forest Cup tulee olemaan vauhdissa niin pelikentällä kuin sosiaalisessa mediassakin, Lehtonen valottaa.

Metsäopetus.fi-sivuille.

Kuvassa: Salibandyliigan toimitusjohtaja JP Lehtonen, Mikko Kukkola metsäopetus.fi:stä ja Salibandyliigan myyntineuvottelija Mikko Aikko. Maajoukkueen Tero Tiitu harvesterin ohjaimissa.

Jaa artikkeli