Mestari SB-Pro jyrää kohti finaaleja, Koovee tasoitti voitot PSS:aa vastaan

Naisten toisissa välierissä SB-Pro kaatoi vieraissa TPS:n 11-5 ja Koovee kotonaan PSS:n 3-1.

Naisten Salibandyliigan välierissä SB-Pro nappasi toisen voittonsa TPS:stä vieraissa maalein 11-5 ja Koovee tasoitti voitot PSS:aa vastaan lyömällä porvoolaiset kotonaan 3-1.

Turussa mestari SB-Pro ratkaisi ottelun toisessa erässä, jossa se muutti 3–3-tasatilanteen kolmen maalin johdoksi karatakseen päätösjaksolla sitten lopullisesti. Karoliina Kujala (2+1), Jenni Torkki (2+1) ja Laura Hietamäki (2+1) olivat Pron kolmen pisteen pelaajat, turkulaisista kokosi Laura Rantanen saldon 2+2.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Tampereella mentiin vielä 12 minuuttia ennen loppusummeria tasatilanteessa 1-1, mutta sitten tuli kevään yllättäjä Koovee. Jemina Ruostila laukoi tilanteeksi 2-1, ja viimeisellä kympillä iski Milla Vähälä tamperelaisille vielä kolmannen osuman.

Kolmannet kohtaamiset ovat vuorossa keskiviikkona Nurmijärvellä ja Porvoossa.

Kuva: Anssi Koskinen