Merkittävä päivitys Divarin SolidSport-lähetyksiin: tilaajat näkevät kaikki sarjan pelit

Divarin seuraajat pystyvät sittenkin katsomaan kuukausi- ja kausikohtaisella maksulla kaikki sarjan ottelut SolidSportista.

Salibandyliiton ja SolidSportin yhteistyösopimus salibandyn miesten Divarin lähetyksistä julkaistiin parisen viikkoa sitten. Nyt yhteistyöhön on tehty merkittävä päivitys.

SolidSport näyttää kaikki Divari-kauden 2019–2020 ottelut. Aiemmin yhteistyö oli kirjattu niin, että lunastamalla kuukauden tai koko kauden katseluoikeuden, on mahdollista katsoa yhden Divari-joukkueen kaikki koti- ja vierasottelut. Päivityksen myötä Divarin seuraajat pystyvät katsomaan kuukausi- ja kausikohtaisella maksulla kaikki sarjan ottelut.

Päivityksen yhteydessä yksittäisen ottelun (4,90 €) ja kuukausimaksun (7,90 €) hinta pysyvät samana, mutta kausikohtainen maksu nousee 39 eurosta 49 euroon.

– Moni antoi palautetta, että haluavat katsoa oman suosikkijoukkueensa lisäksi muitakin Divari-otteluita. Saimme muokattua kanavaamme niin, että siihen on jo nyt heti sarjan alusta lähtien kaikilla tilaajilla mahdollisuus. Katsojat siis ostotilauksen tehdessään kannattavat edelleen suosikkijoukkuettaan, mutta voivat katsoa halutessaan sarjan kaikkia otteluita, SolidSportin maajohtaja Sauli Silvonen kommentoi.

Jokainen Divari-joukkue saa SolidSport-palveluun oman kanavansa. Kuluttajien tulee tehdä lähetysten ostotilaus jonkun joukkueen kanavan kautta, vaikka katseluoikeus tuleekin kaikkiin sarjan otteluihin. Seuralle tilitetään sen oman kanavan kautta tehdyistä ostoista sopimuksessa määritelty osuus. Näin myös kannattajat tietävät, että tukevat suoraan suosikkijoukkuettaan.

Lue kattavampi selvitys ja katseluohjeet Divarin SolidSport-lähetyksistä: Divarille sopimus lähetyksistä – SolidSport näyttää kaikki ottelut

Kuva Divarin viime kevään finaaleista: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli