Marko Juselius jatkaa EräViikinkien puolustuksessa

Puolustajalupaus allekirjoitti kahden vuoden jatkospopimuksen.

Puolustaja Marko Juselius jatkaa EräViikinkien paidassa kahden vuoden sopimuksella. Maaliskuussa 23 vuotta täyttänyt puolustaja on pelannut liigaurallaan neljällä kaudella 86 runkosarjan ottelua. Näissä Juselius on tehtaillut yhteensä 40 tehopistettä parantaen piste-ennätystään jokaisella kaudella.

Kuluneen kauden runkosarjassa Juselius viimeisteli 26 ottelussa tehot 8+12.
– Todella hyvillä fiiliksin sai laittaa nimen paperiin ja alkaa keskittymään kohti ensi kautta. Olen pelannut seurassa nyt kaksi vuotta ja minulla on jäänyt todella positiivinen kuva siitä, miten asiat ovat hoidettu. Täällä on hyvät mahdollisuudet menestyä, meillä on hyvä joukkue kasassa äärimmäisen laadukasta valmennusta myöden, Marko Juselius sanoo.
– Pudotuspelien loppuminen puolivälieriin oli tottakai iso pettymys. Se antaa kuitenkin paljon motivaatiota lähteä tekemään töitä kohti ensi kautta. Tavoite on ehdottomasti edetä pitkälle kevääseen.

EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava on tyytyväinen Juseliuksen haluun pysyä seurassa:
– Todella tärkeä palanen meille nyt ja tulevaisuudessa. Juselius on pallollisesti taitava puolustaja, joka on päässyt U23-maajoukkueen vakiopelaajaksi. Uskon, että myös miesten maajoukkue on realistinen tavoite lähitulevaisuudessa.

Lue lisää EräViikinkien sivuilta

Kuva: Juha Käenmäki

Jaa artikkeli