Markkinointiosakeyhtiö i2 vastaa MM2020-kotikisojen kumppanihankinnasta

Suomessa järjestettäviin salibandyn miesten MM2020-kisoihin on vielä aikaa, mutta tapahtuman valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa.

Salibandyliitto on allekirjoittanut Markkinointiosakeyhtiö i2:n kanssa sopimuksen miesten MM2020-kisojen yhteistyökumppanihankinnasta ja mainostoimistoyhteistyöstä.

– MM2020-kisat ovat vuoden suurin kansainvälinen urheilutapahtuma Suomessa. Ne ovat samalla tärkeä välietappi kohti lajimme strategian päämääriä ja on hienoa, että saamme MM-kisojen kumppanihankinnan hyvissä ajoin käyntiin. Tavoitteenamme on tehdä erinomaisen kisatapahtuman lisäksi ainutlaatuinen ”kisamatka” kaikille sidosryhmille, toteaa Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen.

– Työ alkaa välittömästi. Selkeänä tavoitteena on tarjota yhteistyökumppaneille monipuoliset hyödyntämismahdollisuudet näkyvyydestä vahvaan arvopohjaisuuteen, kertoo i2:n asiakkuusjohtaja Jari-Pekka Jouppi.

Kuvateksti: Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen (vas.), Markkinointiosakeyhtiö i2:n asiakkuusjohtaja Jari-Pekka Jouppi ja Salibandyliiton puheenjohtaja Risto Kauppinen luottavat miesten MM2020-kisojen herättävän laajalti kiinnostusta myös yhteistyökumppaneiden puolella.

Yhteystiedot:
Salibandyliitto
Toiminnanjohtaja Kari Lampinen, kari.lampinen(at)salibandy.fi
puh. 0400 529 032

Markkinointiosakeyhtiö i2
Asiakkuusjohtaja Jari-Pekka Jouppi, jari-pekka.jouppi(at)i2.fi
puh. 0400 803 713

Suomen Salibandyliitto on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jolla on yli 800 jäsenseuraa. Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa, ja rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65 000.

Markkinointiosakeyhtiö i2 on toimintansa vahvasti tarinallisuuteen pohjaava suunnittelutoimisto. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu liiketoiminnan kehittäminen, markkinointiviestintä, tapahtumat, videotuotannot ja sponsorointi. i2:n toimipisteet ovat Helsingissä ja Tampereella ja yhtiön palveluksessa on 45 henkilöä.

Jaa artikkeli