Manninen, Kauppi ja Viinamäki salibandyn syyskuun pelaajat

Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi on valittu Jyväskylän Happeen Jami Manninen. Naisten Salibandyliigassa kunnian sai Kooveen Veera Kauppi ja Divarissa SB Vaasan Kari-Matti Viinamäki.

Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi on valittu Jyväskylän Happeen Jami Manninen. Naisten Salibandyliigassa kunnian sai Kooveen Veera Kauppi ja Divarissa SB Vaasan Kari-Matti Viinamäki. Kaikki kolme pelaavat hyökkääjinä.

Happeen Jami Manninen johdatti joukkueensa syyskuussa kolmeen voittoon. Kovan luokan maalintekijänä tunnettu joukkueensa kapteeni on aloittanut tämän kauden syöttelijänä, kun syksyn saldo pistepörssissä on 2+8.

Vuoden 2014 Suomen mestari ja viime talven maailmanmestari Jami Manninen, 29, palasi täksi kaudeksi kotimaahan ja Salibandyliigaan pelattuaan edellisen kaudet Sveitsin SV Wiler-Ersigenissä ja Ruotsin FC Helsingborgissa.

Salibandyliitto ja Loiste lahjoittavat yhteistyössä kymmenen lippua ensi kevään Superfinaaliin Salibandyliigan kuukauden pelaajan valitsemaan osoitteeseen. Jami Manninen valitsi saajaksi Happeen 05-juniorit.

Kooveen Veera Kauppi on johtanut joukkueensa kolmeen voittoon neljässä ottelussa ja naisten Salibandyliigan kärkipaikalle. Hän on ehtinyt latoa neljällä kierroksella jo seitsemän maalia ja syöttää viisi. Toistaiseksi tehokkain ilta nähtiin ottelussa TPS:aa vastaan, kun Veera Kaupin tehot olivat 2+3. Vasta 20-vuotias Kauppi on ehtinyt pelata jo 82 liigaottelua hurjilla tehoilla 115+95=210.

Kari-Matti Viinamäki johtaa Divarin pistepörssiä ja hänen joukkueensa SB Vaasa Divaria, kun vaasalaiset ovat ehtineet urakoida neljä sarjakierrosta. Viinamäki, 33, on takonut pörssiin tylyn yksiselitteiset tehot 13+0=13 rankaistuaan ÅIF:ää sekä Josbaa neljällä ja Tiikereitä peräti viidellä maalilla.

Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajan valitsevat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli