Maanjäristys iski – Welhot auttaa kroatialaisia salibandynharrastajia

Welhot auttaa kroatialaisia salibandyharrastajia, joita Zagrebiin iskenyt maanjäristys on koetellut.

Kroatiaa ja Zagrebia sunnuntaina 22.3.2020 koetellut maanjäristys on aiheuttanut alueella merkittäviä aineellisia tuhoja, joilla on vaikutusta ihmisten elämään ja hyvinvointiin nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Salibandyliigan kuopiolainen Welhot on mukana auttamassa.

Koska salibandymaana Kroatia on vasta taipaleensa alkumetreillä vaikkapa Suomeen verrattuna, on näillä maailmaa tällä hetkellä yleisesti vavisuttavilla uutisilla ja tuollaisella maanjäristyksellä kenties musertavat vaikutukset tämän hienon lajin, salibandyn elinvoimaisuuteen tuolla alueella.

Welhot haluaa omalta osaltaan olla tukemassa lajin selviytymistä, kasvua ja kehittymistä Kroatiassa tässä haastavassa tilanteessa aloittamalla omien jäsentensä keskuudessa varustekeräyksen heti, kun pääsemme palaamaan normaalin toimintamme pariin.

Lahjoitetut mailat, suojalasit, pelikengät, maalivahdin varusteet ja muut harrastamisen tykötarpeet tullaan lähettämään Kroatiaan Zagrebin viereen Donja Stubica kaupunkiin Floorball Klub Hidraulika Kurelja ja SD Stubica -salibandyseuroille.
Toivomme voimia ja jaksamista kaikkiin maailman koteihin, ja tiedotamme tästä keräyksestä, ja siihen liittyvistä järjestelyistä lisää tämän korona tilanteen tasaannuttua.

Welhot haastaa TPS Salibandyn ja välinetoimittaja Fat Pipen mukaan kampanjaan, joiden lisäksi myös Suomen Salibandyliitto on mukana tukemassa kampanjaa.

LISÄTIEDOT:
Panu Lappi / SB Welhot ry toiminnanjohtaja 050-5711338 panu.lappi(at)welhot.fi

Jaa artikkeli