Maalitykin tie vie Oulusta Sveitsiin

OLS:n pistehai Tatu Kiipeli pelaa ensi kaudella Sveitsin Ticino Unihockeyn paidassa.

OLS:n tehomies Tatu Kiipeli jatkaa uraansa Sveitsissä. Kiipelin uusi seura on maan B-liigan Ticino Unihockey.

Tatu Kiipeli, 26, oli päättyneellä kaudella Salibandyliigassa yhdeksänneksi sijoittuneen OLS:n pisteykkönen 24 ottelussa syntyneillä 23 maalilla ja 12 syöttöpisteellä. Kaikkiaan Kiipeli on pelannut OLS:ssa kuudella liigakaudellaan 149 runkosarjapeliä tehoilla 115+62=177.

– Vähän puskista tuli tämä tarjous, Tatu Kiipeli kertoo Raahen Seudun sivuilla.
– Saman tien oltiin sitä mieltä, että voisi sinne lähteä, jos saadaan sovittua kaikki. On kyllä siistiä päästä näkemään muutakin sählyn ohessa.

– Olimme varautuneet henkisesti siihen, että Tatun jatko meillä on epävarmaa, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen sanoo seuran sivuilla.
– Vuorotyön, perhe-elämän ja urheilun yhdistäminen tiedettiin haastavaksi yhtälöksi. Pelaajan kannalta on hieno asia, että hän sai tarjouksen, joka mahdollistaa pelaamiseen panostamisen helpommin. Toivotan Tatulle rutkasti onnea uusiin haasteisiin ja ovi on aina auki, jos paluu OLS-paitaan kiinnostaa.
– Lopulta vastaan tuli sellainen mahdollisuus, josta en tässä vaiheessa voinut kieltäytyä. Nyt mennään pelihommien jatkon suhteen vuosi kerrallaan. Eihän sitä tiedä, vaikka minut vielä OLS:n paidassa joskus nähtäisiin, Kiipeli vinkkaa OLS:n sivuilla.

Ticino Unihockey on jo aiemmin tiedottanut suomalaisen Jarkko Aavaharjun pestaamisesta. Päättyneellä kaudella joukkueen ja koko sarjan paras pistemies oli suomalainen Juha Rautiainen, joka ensi kaudella vahvistaa Happeeta.

Raahen Seudun sivuille, OLS:n sivuille ja IFF:n siirtolistaan

Kuva: Ari Arola

Jaa artikkeli