EFT:n maalikoosteet: naisten maajoukkueelle voitot Tshekistä ja Ruotsista ja tappio Sveitsille rangaistuslaukauksilla

Suomen naisten salibandymaajoukkue osallistui viikonloppuna neljän maan EFT-turnaukseen, joka pelattiin Tshekissä, Ústí nad Labemissa. Suomen saldo oli voitot Tshekistä (6-4) ja Ruotsista (7-6 rl) ja tappio Sveitsille (5-6 rl) ratkaisun venyessä rangaistuslaukauskisaan.

Kun Tshekki ja Ruotsi päätyivät tasapeliin varsinaisella peliajalla turnauksen viimeisessä ottelussa, tarkoitti se sitä, että Suomi voitti EFT-turnauksen. Tshekki nappasi kakkostilan, Ruotsi sijoittui kolmanneksi ja Sveitsi jäi neljänneksi.

Tshekin liiton videopalvelu Ceskyflorbal.tv näytti kaikki ottelut suorina. Samaisesta palvelusta löytyy myös Suomen otteluiden maalikoosteet, joihin ohessa on suorat linkit.

1.9. Tšekki – Suomi – maalikooste
2.9. Ruotsi – Suomi – maalikooste
3.9. Suomi – Sveitsi – maalikooste

Koko EFT-turnauksen tehokkain oli Suomen Veera Kauppi, joka kolmeen otteluun tehot 4+5=9. Veera Kaupin ehkä ”hävyttömimmän” turnausmaalin voi vilkaista suoraan tuosta.

Naisten MM-kisat pelataan joulukuussa Singaporessa. Ennen kisareissua päävalmentaja Lasse Kurrosen suojateilla on vielä ohjelmassa EFT-turnaus Turussa 18.–22.10.

Kuvat: Martin FLOUSEK / www.ceskyflorbal.cz

ulla valtola

Jaa artikkeli