Maajoukkuepelaajat lähettävät terveisiä Suomi-faneille: "Voittakaa vastustajafanit sata-nolla"

Maajoukkue on pohtinut niin fanien merkitystä, omia lapsuuden idoleitaan kuin ikimuistoisimpia fanikohtaamisiaan. Pelaajat lähettivät myös terveisen Suomi-faneille.

Salibandyn MM-kisahuuma tiivistyy tänä viikonloppuna, kun sadoittain Suomi-faneja saapuu kisakaupunki Prahaan. Suomi kohtaa tänään Saksan puolivälierässä klo 19:00 Suomen aikaan. 

Maajoukkue pelaajat ovat kertoneet kannattajien merkityksestä, omista lapsuuden idoleistaan ja ikimuistoisimmista fanikohtaamisista. Nyt he lähettävät terveisiä niin paikalle tuleville kuin omissa kisakatsomoissa kannustaville Suomi-faneille.

Charter-fanilento Helsingistä Prahaan on lähtenyt matkaan tänä aamuna. Prahaan on tulossa yhteensä sadoittain suomalaisia sinivalkoisissa kannustavia salibandyfaneja. Kannattajille on järjestetty myös mielenkiintoista faniohjelmaa – luvassa on yhteisen alkulämmöt ennen pelien alkua, jossa on mahdollisuus kohdata livenä myös MM-kisajoukkue. Alkulämmöissä perehdytään tuleviin peleihin ja fiilistellään kisatunnelmaa Mikko Kohosen ja Toni Lötjösen johdolla. Pelien alkaessa O2 Arenalta löytyy Suomi-faneille oma katsomolohko. Kamppailun jälkeen fanihuuma jatkuu vielä Vltava-joen aalloilla seilaten, jossa musiikin tuomasta tunnelmasta vastaa dj Johannes Kastaja. 

Suomi-faneille löytyy myös oma Facebook-ryhmä, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja fanit voivat kommunikoida keskenään. Faniryhmään pääsee tästä.

Lue lisää tästä: 

Tietopaketti: Ohjelma, lähetykset, joukkue – näin seuraat salibandyn MM-kisoja

MM-Praha valmiina puolivälieriin: Suomi kohtaa perjantaina Saksan

Faniohjelma

Jaa artikkeli