Nico Salo

Maajoukkuekapteenin puheenvuoro koronakurimuksen keskellä: "Harmittaa syvästi juniorien puolesta"

Koronapandemia on jättänyt jälkensä salibandyynkin laajalla rintamalla. Pelaamaan ja treenaaman on päästy vain paikoitellen, jotkut eivät koko kauden aikana ollenkaan.

Salibandyn pääsarjoja (F-liiga miehet ja naiset sekä miesten Divari) on kuitenkin pystytty pelaamaan katsojarajoituksin ja pääsarjojen koronaohjeiden mukaisesti. Linjaus pelaamisesta on noudattanut Olympiakomitean ohjeistusta sekä seurojen tahtotilaa pelata turvallisesti tyhjille katsomoille.

Kausi on ollut huippupelaajillekin erilainen. Miesten maajoukkueen kapteeni ja Classicin ykkössentteri Nico Salo purkaa tuntojaan tuoreessa Instagram-päivityksessään:

 

Halusin jakaa fiilikseni, jotta saan mielenrauhan.
Nico Salo

”Mulla on ollut koko kevään kiusallisen etuoikeutettu fiilis. Me saadaan pelata kevään hienoimpia pelejä ja monet muut eivät. Erityisesti junioreiden puolesta harmittaa syvästi, koska itselle pelaamattomuus olisi ollut kova paikka nuorena. Tämän takia en oo kehdannu edes someen mitään päivitellä matsien fiiliksistä.

Nyt kuitenkin halusin jakaa fiilikseni, jotta saan jonkinlaisen mielenrauhan. Toivottavasti emme pelaa turhaan, vaan monet juniorit ja urheilun seuraajat saavat kotikatsomoihin kaikkia niitä tunteita mitä urheilusta voi saada. Erityisesti toivon että meidän pelit auttavat junioreiden motivaation säilyttämisessä.

Fakta on kuitenkin se, että nyt on menossa kaikkien aikojen kovatasoisimmat pudotuspelit, mitä Suomen salibandyssa on nähty.”

Nico Salon Classic pelaa parhaillaan F-liigan miesten välieriä Nokian KrP:tä vastaan. Toisessa välieräparissa vääntävät Oilers ja TPS. Naisissa meneillään on puolivälierävaihe.

Lisätietoa kattavasti F-liigan sivuilla.

Nico Salon löytää Instagramista tunnuksella @nicosalo.

Jaa artikkeli