Maajoukkueiden viikonlopun leiriryhmiin viime hetken muutoksia

Eerikkilässä viikonvaihteessa leirelevien Suomen salibandymaajoukkueiden leiriryhmiin on tullut vielä viime hetken muutoksia pienten loukkaantumisten ja sairastelujen vuoksi.

Eniten poisjääntejä on miesten maajoukkueella, jonka vahvuudesta joutuvat jäämään pois Peter Kotilainen, Jani Kukkola, Janne Lamminen, Mika Moilanen ja Eemeli Salin. Tilalle on kutsuttu TPS:n hyökkääjä Janne Hoikkanen, joten miehet kokoontuvat kahden maalivahdin ja 16 kenttäpelaajan voimin.

U23-maajoukkueen ryhmästä eivät Eerikkilään kykene saapumaan Jere Mattila, Jere Pulkkinen ja Markus Salmi. Heidän tilalleen ei ole kutsuttu ketään.

U19-miesten ryhmästä jäi pois Eemeli Huhtakallio, jonka tilalle kutsuttiin Happeen 2002 syntynyt puolustaja Arttu Pylväläinen.

Leirinsä tänään aloittaneiden U19-naisten ryhmästä joutuivat osallistumisensa perumaan Nea Keihäs, Tuulia Lahti, Inka Lippojoki, Emilia Pietilä ja Maija Väätäjä. Viime hetken kutsun saivat näin TPS:n Joanna Kaasalainen, SBS Wirmon Emilia Kurppa, EräViikinkien Manta Likki ja Classicin Siiri Syrjänen.

Lue maajoukkueiden leiriruuhkasta: Maajoukkueiden tiivis viikonloppu starttaa tänään – luvassa suoria lähetyksiä

Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli