Maajoukkuehyökkääjä Milla Nordlund vaihtaa TPS:n Ruotsin liigaan

Maajoukkuehyökkääjän uusi seura on Endre IF.

Milla Nordlund on kirjoittanut yhden vuoden sopimuksen Ruotsin Svenska Superliganin pelaavan Endre IF:n kanssa. Nordlund teki kuluvana kautena 41 pistettä TPSn paidassa, ja hänet valittiin huhtikuun lopun Euro Floorball Touriin edustamaan Suomen maajoukkuetta.

– Tuntuu todella hyvältä! Jännittää tietenkin tulla uuteen maahan, joukkueeseen ja liigaan, Milla Nordlund sanoo.
– Odottavaisin fiiliksin kohti seuraavaa kautta. Haluan kehittyä pelaajana joten nään että Ruotsin SSL on taas astetta kovempi ja pelejäkin on kaudella enemmän. Odotan innolla ensimmäistä kautta Endren paidassa! Odotan tasokkaita ja kovia pelejä ja että saan nähdä ja kokea Ruotsin salibandykulttuurin ja tietenkin oppia kieltä ja tutustua joukkueeseen ja seuraan. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana mahdollisimman monipuoliseksi ja pärjätä ja saada kokemusta ruotsin SSL:stä, Nordlund maalaa.
– Ja tietenkin naisten maajoukkue ja kisat Sveitsissä joulukuussa 2019 ovat tavoitteena!

Endre IF:n urheilutoimenjohtaja Jonas Åström kiittelee hankintaansa:
– Milla vieraili täällä jo tammikuussa ja teki meihin hyvän vaikutuksen. Millalla on ollut suuri rooli TPS:ssä ja hän on tehnyt paljon sekä maaleja että syöttöpisteitä. Lisäksi hän pitää fyysisestä pelistä ja odotamme innolla miten hän kehittyy ja kasvaa joukkueessamme pelaajana.

Endre IF:n sivuille

Endre IF:n tiedotteesta
Kuva: Endre IF

Jaa artikkeli