Maajoukkueen uusi peliasu kerää ihastelua – "Lähtee kyllä fanipaita heti tilaukseen"

Keskiviikkona julkaistiin naisten maajoukkue salibandyn MM-kisoihin Singaporeeen. Samassa mediatilaisuudessa paljastettiin myös salibandymaajoukkueiden uusi peliasu.

Mediatilaisuus keräsi paikalle mukavasti mediaa, sillä paikan päälle Salibandyliiton kumppanin Kamuxin tiloihin oli saapunut toimittajia ja kuvaajia mm. Yleltä, MTV:ltä STT:ltä, Lehtikuvalta, Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien yhteistoimituksesta sekä lajimedioista Pääkallo.fi:stä ja Loistocastista.

Naisten maajoukkuen päävalmentaja Lasse Kurronenkin totesi pressin jälkeen, että taisi antaa enemmän haastatteluja kuin yleensä on vastaavissa tilaisuuksissa joutunut antamaan. MM-kisajoukkueesta medialle olivat antamassa kommentteja myös pelaajat Daniela Westerlund, Ulla Valtola, Alma Laitila sekä Miisa Turunen.

Peliasu Hide and Seek

Salibandymaajoukkueiden uusi peliasu näki myös päivänvalonsa mediatilaisuudessa. Hide and Seek -nimellä kulkeva peliasu keräsikin heti eilen mukavan määrän ihastelua ja reaktioita.

– Uusi pelipaita on todella hieno! Lähtee kyllä fanipaita tilaukseen, Jere Elo kirjoitti X:ssä.

– Cool peliasu, en muista moista nähneeni säbämajulla aiemmin! Ja näyttävä lanseeraus! Palloliiton markkinointipäällikkö Mikko Laitinen viestitti.

– Todella hieno, komplimentit, tiivisti TPS:n päävalmentaja ja seurapomo Perttu Kytöhonka Facebookissa.

– Nyt on kyllä tyylikäs. Menestyksekkään näköinen luomus. Enteileekö? Selostaja Jyrki Törmänen muotoili Facebookin kommenteissa.

– Eittämättä hieno paita! Tiivisti puolestaan mediamies Santeri Lähteensuo FB:ssä.

Instagramin kommenttiosiossa niin ikään sateli positiivista palautetta. ”Todella tyylikäs”, ”Timanttista”, ”Tyylikäs ja hyvännäköinen”, ”Erittäin onnistunut, fonttia myöten” ja ”Kylmät väreet”, kuuluivat palautteet.

Linkkejä:
Maajoukkueen uusi peliasu Salibandyliiton fanikaupassa
Lue ja katso tarina maajoukkueen uuden peliasun takana

Jaa artikkeli