Maajoukkueen rääkkipäivä - armoton piip-testi ja pelaajahaastatteluja

Miesten salibandymaajoukkue vietti testipäivää Eerikkilän Urheiluopistolla.

Miesten salibandymaajoukkue vietti testipäivää Eerikkilän Urheiluopistolla. Testit mittasivat pelaajien nopeus-, räjähtävyys-, suunnanmuutos- ja kestävyyskykyjä. Aamupäivä alkoi yhteisillä lämmittelyillä, jonka jälkeen siirryttiin nopeustestiin. Nopeus mitattiin 5 m, 10 m ja 20 m välein. Valtteri Kainulainen mainitsi omaksi vahvuudekseen nopeustestit. Kainulainen kertoi haastattelussa myös päivän testisisällöistä ja tunnelmia viikonlopun salibandyderbytapahtumaan.

Salibandyliigaa Oilersin riveissä pelaavat Casper Pfitzner ja Justus Kainulainen valmistautuivat testipäivään riittävällä ja ravitsevalla aamiaisella sekä päättäväisellä asenteella. Myös Pfitzner ja Kainulainen odottavat innolla viikonlopun maajoukkue- ja derbytapahtumaa. Aaro Astala tuli haastatteluun suoraan kevennyshyppytestin jälkeen. Kevennythypyt hypättiin ilman painoa ja painojen kanssa. Astala kokee vahvuuksikseen muun muassa suunnanmuutostestit salibandypallon kanssa. 

Maailmanmestari Peter Kotilainen odottaa jo innolla derbyviikonloppua ja revanssia Ruotsia vastaan. Kotilaisen haastattelun ja suunnanmuutostestien jälkeen oli vuorossa päivän viimeinen testi eli piip-juoksu. Piip-testissä joukkueen parhaan tuloksen juoksi Antti Suomela. Suomela kuvasi tunnelmiaan heti piip-testin jälkeen hyviksi, vaikka testi olikin rankka. 

Katso testipäivän tunnelmia videolta:

Jaa artikkeli