Maailmanmestari Hautaniemi jatkaa TPS:ssä kahden vuoden sopimuksella

Joulukuussa MM-kultaa ja huhtikuussa Salibandyliigan hopeaa voittanut Mikko Hautaniemi hyökkää myös seuraavat kaksi kautta TPS:n mustavalkoisissa.

Salibandyliigan hopeajoukkue TPS on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen maailmanmestarihyökkääjä Mikko Hautaniemen kanssa. Hautaniemi, 29, oli liigan kevään pudotuspelien pistepörssissä kolmas.

Runkosarjassa ”vain” 21 maalia tehnyt ja 11 syöttänyt Hautaniemi ampaisi hurjaan vireeseen kevään pudotuspeleissä, joissa hän mätki 17 ottelussa 17 maalia ja syötti kahdeksan mustavalkoisten rynniessä aina finaalisarjaan saakka. Kenties jopa yhtä hieno kokemus oli joulukuussa Suomen paidassa voitettu MM-kulta.

– TPS on ainoa joukkue, jossa halusin viime kauden jälkeen jatkaa. Meillä jäi hommat kesken, Mikko Hautaniemi sihtaa seuran sivuilla jo ensi kauteen.
– Jengi on vahva ja siitä mihin jäätiin pitää parantaa. Meillä on vielä takamatkaa tuonne kärkeen. Uusi valmentaja on repinyt joukkueistaan maksimit irti aikaisempina kausina ja samaa haetaan täällä, joten innolla odotan tulevaa. Pitää lyödä sisään.

Lue lisää TPS:n sivuilta

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli