Maailman parhaat naiset ja tytöt kohtaavat syyskuun aluksi Porvoossa

Suomen ja Ruotsin naiset ja tytöt iskevät yhteen 1.9. Porvoon Kokonhallissa.

Naisten ja U19-tyttöjen Suomi-Ruotsi-maaottelupäivä järjestetään 1.9. Porvoossa. Pelipaikkana on tuttu Kokonhalli. U19-tyttöjen ottelu alkaa klo 13, ja maailman parhaat naisjoukkueet iskevät yhteen klo 16.

Tapahtuman järjestäjäkumppanina Salibandyliitolle toimii kaupungissa jo pitkään upeaa salibandytyötä tehnyt Porvoon Salibandyseura.
– Maaottelutapahtuman saaminen Porvooseen on iso asia niin kaupungin urheilulle kuin Porvoon Salibandyseurallekin, PSS:n toiminnanjohtaja Anssi Jukka myhäilee.
– Edellisistä maajoukkuetason salibandyotteluista on Porvoossakin kulunut jo aikaa, joten on hieno saada huipputason peliä näytille porvoolaiselle urheiluväelle. Uskomme myös saavamme katsomot täyteen innokasta salibandyväkeä, kun vastassa on Ruotsi. Se jo itsessään nostaa varmasti tapahtuman kiinnostusta. Porvoossa salibandy tunnetaan erinomaisesti, ja Porvoo kaksikielisenä kaupunkina tuo varmasti oman lisämausteensa Ruotsi-otteluihin.

PSS:n pelaajat ovat perinteisesti tuttu näky Suomen naisten ja tyttöjen maajoukkueissa.
– Olisi varmasti hienoa nähdä oman kaupungin pelaajia myös kotitapahtumassa. Olemme innostuneita hienosta tilaisuudesta tuoda salibandya taas uudella tavalla näkyville Itä-Uudellemaalle. PSS tekee parhaansa, että tapahtuma onnistuu erinomaisesti. Joukkueet ratkaisevat sitten paremmuutensa pelikentällä, Anssi Jukka lupaa.

Porvoon maaottelutapahtuman lipunmyynti alkaa 13.8. osoitteessa lippu.fi/salibandy.

Sunnuntaina 2.9. pelaavat Suomen ja Ruotsin U19-tytöt lisäksi toisen ottelun Tapanilan Mosahallissa Helsingissä. Tuo ottelu alkaa klo 13.45, ja siihen myydään lippuja ainoastaan ovelta.40128621960_685ff9a58d_z.jpg

Jaa artikkeli