Maailman parhaat naiset iskevät yhteen Turun EFT-turnauksessa - kaikki ottelut suorina SalibandyTV:ssä

Salibandyn kärkimaiden Suomen, Ruotsin, Sveitsin ja Tshekin naiset ja U19-naiset iskevät yhteen viikonloppuna Turussa lajin perustajamaiden perinteisessä EFT-turnauksessa. Viikonlopun kaikki 12 ottelua ovat katsottavissa suorina SalibandyTV:ssä.

Lähetykset SalibandyTV:hen toteutetaan monikameratuotantoina ottelugrafiikoin ja Suomen ottelut lisäksi selostettuina. Yhden ottelun katselun hinta on 6,90 €, ja turnauksen kaikki 12 mittelöä pyörivät ruudulla yhteishintaan 19,90 €.

Suomen otteluiden selostajina ovat perjantaina sekä sunnuntaina LoistoCastista tutut Joni Salo-oja ja Julius Mella. Lauantaina äänessä on Risto Mutanen.

Lisämausteen Turun EFT-turnaukseen tuo lähestyvät naisten MM-kisat, jotka pelataan joulukuun alussa Singaporessa. Turussa maailman rankingin kärkinelikko ottaa toisistaan mittaa viimeisen kerran ennen MM-areenaa. U19-naisille lokakuun tapahtuma on merkittävä etappi joukkueiden valmistautuessa ensi vuoden toukokuussa Lahdessa järjestettäviin ikäluokan MM-kisoihin.

Lue myös: Salibandymaailman tähdet loistavat Turun EFT-turnauksessa lokakuussa – liput nyt myynnissä

Otteluohjelma ja linkit lähetyksiin:

Euro Floorball Tour 20.–22.10.2023
Kupittaan palloiluhalli, Turku

Otteluohjelma
Perjantai 20.10.
9.30 Ruotsi – Sveitsi (U19) (striimi)
12.30 Suomi – Tshekki (U19) (striimi)
15.30 Ruotsi – Sveitsi (naiset) (striimi)
18.30 Suomi – Tshekki (naiset) (striimi)

Lauantai 21.10.
9.30 Tshekki – Ruotsi (U19) (striimi)
12.30 Suomi – Sveitsi (U19) (striimi)
15.30 Suomi – Sveitsi (naiset) (striimi)
18.30 Tshekki – Ruotsi (naiset) (striimi)

Sunnuntai 22.10.
9.00 Sveitsi – Tshekki (U19) (striimi)
11.45 Sveitsi – Tshekki (naiset) (striimi)
14.30 Suomi – Ruotsi (U19) (striimi)
17.00 Suomi – Ruotsi (naiset) (striimi)

Näin katsot otteluita SalibandyTV:stä:

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET –  SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”. Huomioi, että katselijoilla ja striimaajilla ja eri kirjautuminen.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT –  Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

KAUSIKORTIT – Tietyissä sarjoissa ja tapahtumassa (Inssi-Divari, Naisten Divari, Champions Cup, maaottelut jne.) sarjan tai tapahtuman kaikki ottelut voi katsella kausikortin ostamalla. Kausikortin lunastaminen tapahtuu samalla tavalla kuin yksittäisen ottelun katseluoikeuden ostaminen: valitse joku ko. sarjan ottelu ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Sieltä aukeaa myös kausikortin ostomahdollisuus.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

Jaa artikkeli