Maailman arvokkain pelipaita -teemaottelu Energia Areenalla 30.12. – lipputulot lyhentämättömänä Paralympiakomitealle

Vuonna 2023 ilmiöksi nousseen Maailman arvokkain pelipaita -kampanjan päättymisen kunniaksi EräViikingit ja Suomen Paralympiakomitea järjestävät Special Olympics -näytösottelun EräViikingit-Nurmon Jymy -liigaottelun yhteydessä. F-liigaottelu ja erätaukojen näytösottelut pelataan Vantaan Energia Areenalla Myyrmäessä lauantaina 30.12. klo 17.00 alkaen.

Salibandyn F-liigaottelun EräViikingit–Nurmon Jymy erätauolla lauantaina 30. joulukuuta pelataan Maailman arvokkain pelipaita -näytösottelu, jossa kohtaavat kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -salibandyjoukkueen pelaajat sekä maaotteluista ja Salibandyliigasta tutut EräViikinkien mies- ja naispelaajien alumnit yhteisjoukkueissa.

Keväällä 2023 käynnistyneellä Paralympiakomitean Maailman arvokkain pelipaita -kampanjalla varmistetaan, että toimintarajoitteiset lapset ja nuoret pääsevät urheilemaan ja harrastamaan myös Paralympiakomitean taloudellisesti vaikean vuoden aikana.

Kampanjassa lahjoittajien nimistä täyttyvä pelipaita symboloi vammaiselle nuorelle mahdollisuutta harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä. Hänelle kyseessä on maailman arvokkain pelipaita. Kampanjan avulla tuetaan taloudellisesti myös Special Olympics -toimintaa.

EräViikingit haluaa nyt tarjota Maailman arvokkain pelipaita -kampanjalle loppukirin, jolla voidaan mahdollistaa yhä useamman toimintarajoitteisen lapsen ja nuoren pääsy urheilun ja harrastamisen pariin myös jatkossa. Siksi EräViikingit ja Tiketti lahjoittavat kampanjaan kaikki ottelun pääsylipputulot lyhentämättömänä. Myös Vantaan kaupunki on mukana mahdollistamassa teemaottelua.

– Vastuullisuus on yksi EräViikinkien seuran tärkeistä arvoista, ja tämä tapahtuma on osa meidän yhteiskuntavastuuohjelmaamme. Hyvää tekevän salibandyottelun lisäksi toivomme myös vanhojen pelaajien olevan mukana tässä vastuullisessa toiminnassa entistä tiiviimmin.

– Jari Oksanen, EräViikingit

Maailman arvokkain pelipaita -keräys päättyy ottelua seuraavana päivänä 31.12.2023 klo 24.00. Kaikki siihen mennessä lahjoittaneet henkilöt ja saavat nimensä digitaaliseen pelipaitaan, joka löytyy osoitteesta www.arvokkainpelipaita.fi. Mukana on jo nyt yli 1700 suomalaista.

Tapahtuman jälkeen on mahdollista ostaa Huuto.netin Maailman arvokkain pelipaita -kaupassa myös konkreettinen, salibandyn kampanjaottelussa käytetty pelipaita. Paidan myynnistä saatu summa ohjataan niin ikään lyhentämättömänä paraurheilun tueksi kampanjaan.

– Lämmin kiitos EräViikingeille tästä tempauksesta. Ottelu tulee olemaan unohtumaton kokemus Special Olympics -urheilijoille, jotka pääsevät pelaamaan entisten maajoukkue- ja liigapelaajien kanssa. Hieno joululahja!

– Timo Mäkynen, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö

Tule mukaan auttamaan ja näe samalla unohtumaton salibandyottelu!

Ostamalla lipun EräViikingit–Nurmon Jymy -liigaotteluun 30.12.2023 ja sen Special Olympics -puoliaikanäytökseen olet Maailman arvokkain pelipaita -kampanjan kautta mukana tukemassa kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -toimintaa.

Myös yritykset ehtivät nyt hyödyntämään ottelulippuja esimerkiksi vastuullisina joululahjoina henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille. Hyvää tekevistä lahjoista kelpaa kertoa loppuvuoden joulutervehdyksissä.

Osta siis lippu itsellesi tai lahjaksi, ja annat samalla merkityksellisen lahjan monelle nykyiselle ja tulevalle Special Olympics -urheilijalle!

Osta lippu tästä!

Jaa artikkeli