M-Team pelaa otteluitaan uudessa Urhea-hallissa

Helsinkiläinen M-Team on pelaa tulevalla kaudella otteluitaan Mäkelänrinteeseen vastikään valmistuneen olympiavalmennuskeskuksen Urhea-hallissa.

Ensimmäisen ottelunsa M-Team pelaa jo pre–´-season-kaudella, kun se kohtaa F-liigasta täksi kaudeksi Divariin pudonneen Steelersin lauantaina 3.9. Samana tapahtumapäivänä hallissa pelataan myös naisten A- sekä B-maajoukkueiden Ruotsi-ottelut.

Divarin runkosarjassa M-Team kohtaa Urhea-hallissa paikallisvastustaja Hawksin lauantaina 22.10.

– Olemme kartoittaneet helsinkiläisiä pelipaikkoja mahdollisen F-liigaan nousun varalta. Tiedostamme, että Ruskeasuon halli ei ole F-liigan liigalisenssin mukainen katsomokapasiteetin osalta, joten pelipaikkakartoitus on käynnistetty hyvissä ajoin, kertoo M-Teamin toiminnanjohtaja Jyrki Paajanen.

Urhea-halli onkin sijainniltaan M-Teamille erinomainen paikka. Halli sijaitsee keskellä seuran toiminta-aluetta, vain neljä kilometriä Ruskeasuon hallista.

– Sijainti on meille täydellinen ja halli F-liigatasolle erinomainen. Suositut salibandykoulumme laajenevat ensi syksynä mm. Käpylän, Vallilan, Alppilan ja Arabian alueille ja seuramme jäsenistöstä iso osa on hallin lähialueilta, Paajanen kertoo.

Urhea-hallissa on istumapaikkoja 1100, minkä lisäksi parvelle mahtuu seisomapaikoille katsojia tarvittaessa lähes 500.

M-Teamin tiedotteesta

Jaa artikkeli