M-Team kiinnitti nuoret maajoukkuepelaajansa

Divarin piikkipaikkaa pitävä helsinkiläinen M-Team on tehnyt ensi kaudesta alkavat 1+1-vuotiset sopimukset tämän kauden aikana edustusjoukkueessa ensiesiintyneiden Pietari Porttikiven ja Joona Hokkasen kanssa.

Vuonna 2004 syntynyt kaksikko on ollut kuluvalla kaudella Suomen U19 maajoukkueen ringissä. Porttikivi edusti Suomea lokakuussa Tshekin EFT-turnauksessa.

Porttikivi on kirjannut tällä kaudella Divarissa yhdeksässä ottelussa yhtä monta tehopistettä (6+3). Hokkasen tehot ovat kolmessa ottelussa 2+0. A-poikien 1. divisioonassa Hokkanen on hurjastellut seitsemään otteluun tehot 20+6.

– Tosi tyytyväiset fiilikset. M-Team on aina ollut hyvä paikka kehittyä ja meillä on taitava jengi kasassa, jolla taistellaan liiganoususta. Paljon on itselläni vielä tehtävää, mutta hyvin olen pystynyt tuomaan omia vahvuuksiani myös Divarikentille, Pietari Porttikivi kertoo.

M-Teamin päävalmentaja Teemu Kalinainen näkee nuoret lupaukset tärkeinä palasina seuran tulevaisuuden suunnitelmissa.
– Loistavaa saada nuoret herrat edustuksen koppiin tulevalla kaudella. Nämä oikealta laukovat nuoret pelaajat ovat jo nyt suoriutuneet edukseen edustuksen tapahtumissa. Molemmilta löytyy hyvät aistit pelitilanteisiin ja sitä kautta hyvät lähtöasetelmat miesten nopeampaan pelirytmiin, Kalinainen kertoo.

M-Teamin tiedotteesta
Kuva: M-Team

Jaa artikkeli