“Luvassa on kunnon show” - Räpfaija esittelee team TikTokin huhtikuun lopussa pelattavaan TikTube-hyväntekeväisyysotteluun

Tiktokkaajien ja YouTubettajien välinen taisto nähdään tänäkin vuonna Hämeenlinnassa. TikTube II The Payback hyväntekeväisyysottelu järjestetään 29.4. huhtikuun lopussa ja liput tapahtumaan on nyt saatavilla.

Hyväntekeväisyysottelu järjestetään lauantaina 29.4. Hämeenlinnan Loimua Areenalla yhteistyössä salibandyjoukkue Steelersin kanssa. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja sen kaikki tuotot tullaan lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna turnausvoiton vei YouTube ja tapahtuma keräsi yhteensä yli 16 000 euroa lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Hyväntekeväisyysotteluun kokoontuvat kamppailemaan kaikki TikTok- ja YouTube -vaikuttajien kirkkaimmat tähdet. Joukkueiden kapteeneina toimivat Räpfaija (TikTok) ja Siniverkkarimies (YouTube), jotka ovat kasanneet joukkueensa alan vaikuttajista.

TikTok-joukkueen kapteeni Räpfaija uskoo, että tänä vuonna tie voittoon lähtee hyvästä strategiasta, jonka keskiössä on pelaajapersoonien välinen kemia. Räpfaija Ville Vuorinen toimii joukkueen kapteenina, mutta taustaa salibandysta on jo pidemmältä ajalta sekä nykyään vahvasti juniorijoukkueen valmentamisesta.

– Olen pelannut 10 vuotiaasta asti ja koko juniori-iän Hämeenkosken Dynamossa. Salibandy vei heti sydämen ja olen nähnyt läheltä lajin kehittymisen. Olen, myös TikTokista tutun, SC Urbansin P10-11 junnujoukkueen ”matkalla mestaruuteen” valmentamisessa mukana jo viidettä vuotta.

Tämän vuoden hyväntekeväisyyskohteena on Steelersin ja Urbansin junioripelaajat ja vähävaraiset lapsiperheet. Viime vuonna tapahtuma keräsi yhteensä yli 1500 katsojaa ja yli 16 000 euroa hyväntekeväisyyteen. Tapahtumassa tehdään hyvää ja samalla Räpfaija näkee tapahtuman arvon vahvasti myös lajin puolelta:

– Viime vuonna suurinosa paikalla olijoista oli ensimmäistä kertaa katsomassa säbämatsia. Salibandy on parasta paikan päällä ja ehkä tässä on hyvä vinkki myös muille salibandyjoukkueille, että rakentavat peleihin enemmän showta. Koska Showsta tässä ottelussa on kyse. Mahtavaa jos uusia ihmisiä löytää näiden otteluiden kautta salibandyn.

Kapteenina Räpfaija uskoo, että etenkin viimeiseen asti hiottu joukkuehenki, yllättävyys, valmentajien pitkään suunnitellut taktiikat sekä “ässät hihassa” on TikTok-jengin vahvuuksia. Entäs, ketä pelaajaa kannattaa erityisesti heidän kentällisistä pitää silmällä?

-Ehdottomasti Konstaapeli Danielia. Hän ottaa miestä eikä päästä tunnetusti karkuun. Shokkiäijä laittoi viime vuonna Tubea shokkiin ja tänä vuonna mennään vieläkin isomilla eväillä. Lisäksi, nimeäisin vielä Kliffan, huikea pelisilmä lajissa kuin lajissa.

Lipunmyynti

Lipunmyynti on nyt alkanut ja liput myy Tiketti. Lippuvaihtoehtoja on päivälipuista perhelippuihin. Ottelun kotisohvalle välittää suorana tuttuun tapaan SalibandyTV. SalibandyTV:seen pääset täältä.

Lisätiedot tapahtumasta:

Arto Hiltunen / Steelers

040 507 2826

hallitus@steelers-salibandy.fi

Jaa artikkeli