Luvassa kolmostien roadshow – Suomi pelaa Hämeenlinnassa, Tampereella ja Vantaalla

Suomen miehet ja U19-pojat pelaavat marraskuussa Hämeenlinnassa, Tampereella sekä Vantaalla, ja liput tulevat myyntiin tänä perjantaina.

Salibandymaajoukkueiden Euro Floorball Tour järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa kolmella eri paikkakunnalla, kun kolmostien road show’ssa maaottelut vierailevat perjantaina 8.11. Hämeenlinnassa, lauantaina 9.11. Tampereella ja sunnuntaina 10.11 Vantaalla. Hämeenlinnassa Suomen miesten sekä alle 19-vuotiaiden poikien vastustajana on Tshekki, Tampereella Sveitsi, ja Vantaalla turnaus huipennetaan Suomi–Ruotsi-maaotteluihin.

Suomen otteluiden lisäksi jokaisella paikkakunnalla nähdään muiden turnausjoukkueiden kohtaamiset. Joka päivälle on siis luvassa neljä ottelua.

Tapahtuman lipunmyynti käynnistyy tämän viikon perjantaina 16.8. klo 9.00. Samaan aikaan maajoukkueidemme fanirekisterille napsahtaa sähköpostiin fanikatsomo- ja fanilipputarjoukset, joissa alennus normaalihintaisista lipuista on jopa 35 %. Tarjous on voimassa tapahtuman ennakkolipunmyynnin ajan, ja linkin tarjoukseen saat liittyessäsi fanirekisteriin milloin tahansa marraskuun alkuun mennessä.

Fanirekisteriin kannattaa kuitenkin liittyä nyt. Tulevan perjantain fanipostissa kerrotaan nimittäin tietoa myös ensi vuoden MM-kotikisojen lipunmyynnistä, johon myös on fanirekisterin jäsenille erikoistarjontaa. Liity fanirekisteriin: salibandy.fi/faniksi. Fanirekisteriin liittyvän tulee olla täyttänyt 15 vuotta.

– Euro Floorball Tour on viimeinen tapahtuma nähdä miesten maajoukkue tositoimissa kotimaan kamaralla ennen ensi vuoden MM-kotikisoja ja näytönhalut ovat varmasti kovat myös kentällä, Salibandyliiton tapahtumista ja fanikulttuurista vastaava kehityspäällikkö Janne Bruun muistuttaa.
– Kulissien takana ne ehdottomasti ovat sitä, sillä kisapaikoista taistelevat myös tapahtumassa toimivat vapaaehtoiset ja jotkut tapahtumatuotannon alihankkijat. Uskallan jo nyt sanoa, että luvassa on varmasti poikkeuksellisen kovatasoinen urheiluviihdetapahtuma.

Tapahtuman pääsyliput myy tuttuun tapaan Lippupiste osoitteessa lippu.fi/salibandy. Kaikki pääsyliput ovat päivälippuja eli yhdellä lipulla näkee halutessaan jopa neljä ottelua.

Tapahtuman aikataulu:

Perjantai 8.11.2019 – Elenia Areena, Hämeenlinna

10:00 Ruotsi – Sveitsi (U19)
12:45 Ruotsi – Sveitsi
16:15 Suomi – Tshekki (U19)
19:00 Suomi – Tshekki

Lauantai 9.11.2019 – Tampere Areena, Tampere

10:15 Tshekki – Ruotsi (U19)
13:00 Suomi – Sveitsi (U19)
16:00 Suomi – Sveitsi
19:00 Tshekki – Ruotsi

Sunnuntai 10.11.2019 – Vantaan Energia Areena, Vantaa

09:15 Sveitsi – Tshekki (U19)
12:00 Sveitsi – Tshekki
14:45 Suomi – Ruotsi (U19)
17:30 Suomi – Ruotsi

Lisätietoja tapahtumasivuilla: salibandy.fi/eft2019

Liity fanirekisteriin: salibandy.fi/faniksi 

Tapahtuman pääsyliput (16.8. klo 9:00 alkaen): lippu.fi/salibandy 

EFT_4v_H_cities.png

Jaa artikkeli