LNM:n Iiro Savela on Divarin kuukauden pelaaja

Divarin helmikuun pelaajaksi on valittu Limingan Niittomiesten hyökkääjä Iiro Savela. Savela komeilee sarjan pistepörssin kakkosena 25 ottelun tehoilla 33+18=51.

Lue myös: Stadiumin kuukauden pelaajat valittu – Ella Sundström ja Joona Rantala palkitaan helmikuun otteistaan

Iiro Savela johti joukkueensa kolmeen voittoon sen helmikuun neljässä ottelussa, joista jokaisessa hän teki myös itse tehopisteitä. Kotiottelussa Josbaa vastaan syntyi hattutemppu ja vierasmurskajaisissa Hawksia vastaan peräti viisi maalia ja syöttöpiste.

– Ipi on ottanut todella suuria harppauksia pelaajana kauden aikana, ”Niittarien” päävalmentaja Jari Karjalainen tiivistää.
– Ei pelkästään tehokkuudellaan, vaan myöskin puolustuspelaaminen ja muu kokonaisvaltainen pelaaminen on mennyt valtavasti eteenpäin. On valinnut roolikseen kantaa tulosvastuuta, mutta valmentajana olen erittäin tyytyväinen myös Ipin puolustusmoraaliin.

Vuona 2000 syntynyt Iiro Savela siirtyi kaudeksi 2018-2019 OLS:n junioreista Divariin Merikoski SBT:n paitaan ja edustaa LNM:ää nyt toista kauttaan.

Divarin kuukauden pelaajat valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Lue myös: Rantalakeus: Niittareiden tähtihyökkääjä Iiro Savela kertoo, mistä hänen huippuvireensä on peräisin – ”Siinä vaiheessa tiesin, että tällä kaudella tulen olemaan todella hyvä”

Kuvat: Ari Arola

Jaa artikkeli