Liput räätälöity yhteistä kokemusta varten - yhdessä katsomaan Espoon Suurta Derbyviikonloppua

Lauantain perhe- ja ryhmäliput on säädetty valikoimaan juuri sen mukaisiksi, että Espoon Areenalle on kätevintä saapua koko tutun säbäporukan tai perheen voimin.

Huippusalibandyn katsominen on parasta porukalla, ja juuri sen mukaan on tarjolla lippuja Espoon Suureen Derbyviikonloppuun. Perhelippu nimenomaan lauantaille irtoaa 50 eurolla ja ryhmälippu vähintään viiden hengen porukalle 20 eurolla naamaa kohden.

Helmikuun aloittava tapahtuma Espoon Areenalla on ensimmäinen ja toistaiseksi ainut laatuaan, kun samaan pakettiin on nivottu Salibandyliigan kovan luokan tapahtumaottelu, maailmanmestarien esiintyminen kotikentällä ja MM-kisoihin valmistautuvien maailman kahden parhaan joukkueen kaksi kohtaamista.

Miksi todellakin kannattaa ostaa liput?

Koska:

* Viikonlopun aloittaa Espoon paikallisottelu Oilers–Westend Indians, joka on nykyisen Salibandyliigan kovatasoisin taistelu saman kaupungin herruudesta ja runkosarjan suurin yksittäinen peli. Öljymiehet ja Heimo ovat muuten kohdanneet Salibandyliigassa ennen tätä 11 kertaa. Tiedätkö, kummalla on enemmän voittoja?

* Maailmanmestari, Urheilugaalassa palkittu suomalaisen urheilun Vuoden Joukkue eli Suomen salibandymiehet kotikaukalossa on todella harvinaista herkkua. Suomen miehet pelasivat viimeksi maaottelun kotimaan kamaralla syyskuun alussa 2017! Ja Suomi–Ruotsi on, no, maailman kahden parhaan joukkueen mittelö. Kaukalossa molemmilta lajin jättiläisiltä uusia mielenkiintoisia nimiä ja on helppo arvata, että nyt muokataan kokoonpanon aihioita vuoden 2020 kotikisoihin.

* Suomen U19-poikien näkeminen tositoimissa pelaamassa virallisen nuorten maaottelun ilman ulkomaille reissaamista onnistuu sekin aniharvoin. Vuosi sitten Suomen U19 taisteli Tampereella kaksi peliä, mutta muistatko, milloin sitä edellisen kerran Suomessa? Syksyllä 2016.

Nyt on tilaisuus nähdä, miten ne kaukalossa itse kohdatut, omassa joukkueessa pelaavat tai muuten vain tutu nimet pärjäävät himoitussa ja tavoitellussa Suomi-paidassa. Kuten päävalmentaja Atte Juuti tiivisti:
– Kansainvälinen salibandy on tempoltaan ja vauhdiltaan niin erilaista kuin vaikka A:n SM-sarjassa tai miesten Divarissa, että sitä ei näkemättä välttämättä edes tajua. Toivottavasti perjantaina ovat paikalla ainakin kaikki Etelä-Suomen juniorisalibandysta kiinnostuneet ja viimeistään lauantaina koko Suomesta.

* Kuorrutuksena kakkuun nähdään Espoon Areenalla itse pelien lisäksi niin MM-pokaalia ja Vuoden Joukkueen ”Uno”-palkintoa kuin monenlaista salibandyaiheista aktiviteettiakin sekä lapsille että isommillekin.

* Ja, ai niin, kannattaa siis tosiaan rekisteröityä maajoukkueen faniksi, Kun sen tekee viimeistään sunnuntaina 27.1., napsahtaa sähköpostiin maanantaina lukemisen arvoinen tarjous.

Derbyviikonlopun otteluohjelma:

Pe 1.2.2019

15:30 Ovet ja lipunmyynti avautuvat
16:15 Suomi U19 – Ruotsi U19
19:00 Oilers – Westend Indians (Salibandyliiga)

La 2.2.2019

12:00 Ovet avautuvat
13:00 Suomi U19 – Ruotsi U19
16:00 Suomi – Ruotsi miehet

Maajoukkueidemme toiveena on saada kaikki kannustajat rekisteröitymään fanirekisteriin, jonka kautta on luvassa ekstraetuja jo helmikuun derbyviikonloppuun (tarjous lähetetään 28.1.). Fanirekisteriin liittymällä fani saa jatkossa uutisia, etuja ja tarjouksia, joita ei muille ole tarjolla. Helmikuun Derbyviikonlopun pääsylipputarjouksen lisäksi ensi vuonna on tarjolla mm. etuosto-oikeus MM-kotikisojen pääsylippuihin sekä tarjouksia syyskuun naisten maaotteluihin sekä marraskuun miesten ja poikien Euro Floorball Tourin matseihin.

Fanirekisteriin voi liittyä osoitteessa salibandy.fi/faniksi

Muista myös nämä faneille tärkeät osoitteet:

Fanien FB-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/1813917872244208/ 
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2194241840587344/

Tapahtumasivuille http://salibandy.fi/derbyviikonloppu

Kahden päivän liput ja lauantain 2.2. liput myydään osoitteessa lippu.fi/salibandy.

Perjantain liput myydään ennakkoon Oilersin kautta.

Päiväliput, perjantai 1.2.

Aikuinen 15 EUR
Lapset ja alennusryhmät 10 EUR
Pyörätuoli 10 EUR

Päiväliput, lauantai 2.2.

Sivukatsomot:
Aikuinen 29 EUR 
Lapset ja alennusryhmät 16 EUR
Pyörätuoli 16 EUR

Pääty- ja yläkatsomot:
Aikuinen 23 EUR
Lapset ja alennusryhmät 12 EUR
Pyörätuoli 12 EUR

Perhelippu (4 henkilöä, max. 2 aikuista) 50 EUR
Ryhmälippu (aikuinen) 20€/kpl (min. 5 henkilöä)

OSTA LIPUT

Turnausliput (molemmat ottelupäivät, kaikki ottelut)

Sivukatsomot:
Aikuinen 38 EUR
Lapset ja alennusryhmät 21 EUR
Pyörätuoli 21 EUR

Pääty- ja yläkatsomot:
Aikuinen 29,50 EUR
Lapsetja alennusryhmät 18 EUR
Pyörätuoli 18 EUR

OSTA LIPUT

* Hinnat sisältävät palvelumaksut
* Lasten ikäraja 4-15 -vuotta.
* Alennusryhmälippuun oikeuttavat opiskelija-, eläkeläis- ja varusmiestodistukset
* Pyörätuolikatsojan avustaja maksutta sisään saattajalipulla
* Yläkatsomot avataan myyntiin tapahtumajärjestäjän erillisilmoituksesta
* Perjantain tapahtumassa numeroimattomat paikat, lauantaina numeroimattomat paikat, erittely sivukatsomoihin ja päätykatsomoon (yläkertaan pääsykatsomon hinta, jos yläkerta avataan)

helmiderby_700.jpg

Jaa artikkeli