Liigapisteet, cupfinaali ja sen isännyys - Classic ja TPS pelaavat tänään kolminkertaisin panoksin

Classicin ja TPS:n kohdatessa tänään klo 18 VeikkausTV:n suorassa lähetyksessä on pöydällä kolminkertainen panos.

Salibandyliigan illan mittelössä Classic–TPS tänään klo 18 Tampere Areenalla pelataan kolminkertaisin panoksin. Liigapisteiden lisäksi pöydällä on nimittäin TEHO Sport Suomen Cupin finaalipaikka ja 16.helmikuuta pelattavien cupfinaalien isännyys. Ottelu nähdään suorana VeikkausTV:ssä.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin finaalipaikan on jo lunastanut Happee, joka ei kuitenkaan pysty isännöimään cuphuipennusta Jyväskylän samanaikaisen futsal-tapahtuman vuoksi. Miesten loppuottelun lisäksi pelataan huipentumassa naisten cupfinaali, jossa kohtaavat EräViikingit ja PSS.

TPS lähtee illan otteluun tietenkin haastajana, kun mestari Classic johtaa liigaa ylivoimaisesti kirjattuaan kauden 20 liigaottelustaan 19 voittoa ja syksyisen yhden pisteen jatkoaikatappion Nokian KrP:lle. Ylimääräisenä huutomerkkinä ”Familyn” voimaa korostaa Ruotsin mestari Storvretan murskaaminen tammikuisessa seurajoukkueiden Champions Cupin finaalissa. Komea on toki myös TPS:n kauden saldo. Kaksitoista kolmen pisteen ja kolme kahden pisteen voittoa ovat tuottaneet turkulaisille 44 liigapistettä ja sarjataulukon kolmannen sijan.

Classicin ja TPS:n kauden avauskohtaaminen nähtiin marraskuussa Turussa, kun pisteet lähtivät Kupittaalta Tampereelle tuloksella 4-8. Viime kaudella Classic löi TPS:n kahdesti liigassa ja päälle kertaalleen TEHO Sport Suomen Cupissa.

Lue myös:

Pääkallo.fi:  VeikkausTV-ennakko: Sunnuntain huippukamppailu mitellään tuplapanoksella – yllättääkö TPS?

Salibandyliigan sunnuntain muut ottelut ovat Welhot–Westend Indians klo 17 ja OLS–LASB klo 18.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli