Liiganousija nousi jo kuudenteen voittoonsa

Welhot nousi 1–4-tappiolta 6–5-voittoon Kooveesta.

Salibandyliigan nousija SB Welhot nappasi jo syksyn kuudennen voittonsa, kun Koovee taipui Kuopio-hallissa 6-5. Illan pisteet nostivat Welhot sarjassa kuudenneksi.

Keskiviikon ottelun alku oli Kooveen, kun Samuli Salomaa laukoi toisen erän aluksi tamperelaiset jo 4-1-johtoon. Sitten alkoi kuitenkin Welhojen nousu, ja toisella tauolla lukemat olivat jo 4-4 Eero Vepsäläisen maalattua kerran ja Iiro Lankisen kahdesti. Lankisen tasoitusmaali syntyi vain 12 sekuntia ennen taukosummeria. Päätösjakson alussa Juha Rautiainen nosti Welhot ensi kertaa johtoon, ja kaksi minuuttia ennen loppua Jonni Koskinen kasvatti ensimmäisellä liigamaalillaan eron kahteen Kooveen yrittäessä ilman maalivahtia. Vieraiden Ossi Koskinen kavensi vielä, mutta tasoitukseen ei aika enää riittänyt.

Welhojen Iiro Lankinen ja Kooveen Samuli Salomaa olivat illan tehomiehet kummankin koottua saldon 2+1.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Westend Indians – Steelers ja EräViikingit – SalBa.

Arkistokuva: Jari Turunen