Liigajoukkueet voittoisia Cupissa – huomioivat hienosti faneja

TPS:n ja Classicin pelaajat kruunasivat hienolla fanien huomioimisellaan TEHO Sport Suomen Cupin ottelutapahtumat Vaasassa ja Kontiolahdella.

Kolme Salibandyliigan joukkuetta urakoi eilen jatkopaikat TEHO Sport Suomen Cupissa, ja liigajoukkueet huomioivat hienosti alasarjapaikkakuntien lajiystäviä.

TPS löi Vaasassa SB Vaasan 8-2, ja pelaajat jäivät jakamaan nimikirjoituksia ja ottamaan yhteiskuvia. SB Vaasa huutokauppasi ottelussa käyttämänsä paidat vaasalaisten urheilijpoiden hyväksi, ja myös TPS lahjoitti pottiin kaksi paitaa.

Kontiolahdella pelattiin hienossa tunnelmassa, jota ei lainkaan laskenut edes LeBa-96:n 0–6-tappio maailman parhaalle seurajoukkueelle Classicille. Myös maailman parhailla riitti aikaa huomioida pienet ja isommatkin fanit.

Liigajoukkueista tiukimmalle joutui sunnuntaina Nokian KrP, jonka vierasvoitto oululaisesta SSRA:sta ja jatkopaikka irtosivat niukasti maalein 4-3. Päivän neljäs cupkohtaaminen käytiin Divarin ryhmien välillä, ja siinä Rangers väsytti Joensuussa vähälukuisen Josban lopulta lukemin 6-2.

tps_vaasa.jpg

 

classic_kontiolahti.jpg

leba_kontiolahti.jpg

piha_kontiolahti.jpg

Jaa artikkeli