Light Iron ja PSS yhteistyöhön juniorisalibandyssa

Pornaisten Light Iron I ry ja Porvoon Salibandyseura ry ovat sopineet seurojen välisestä junoriyhteistyöstä.

Pornaisten Light Iron I ry ja Porvoon Salibandyseura ry ovat sopineet seurojen välisestä yhteistyöstä, jolla on tarkoitus parantaa lasten ja nuorten salibandyn harjoitusmahdollisuuksia sekä tarjota pelaajapolku ylempiin sarjoihin kaikille lähialueen nuorille pelaajille.

Light Iron ja PSS yhteistyöhönSopimuksen tarkoitus on avoimella seurojen välisellä yhteistyöllä parantaa erityisesti lasten ja nuorten salibandyn harjoitusmahdollisuuksia sekä tarjota pelaajapolku ylempiin sarjoihin kaikille lähialueen nuorille pelaajille. Tavoitteena on tarjota lähialueharjoittelua sekä sopivia taso- ja taitoryhmiä kaikille pelaajille.

Jokaiselle pelaajalle etsitään sopiva joukkue tarjoamalla tarvittaessa harjoitus- ja pelimahdollisuutta toisessa seurassa rinnakkaisedustamisen tai yhteisjoukkueen avulla.

Seurat valmistelevat kullekin pelikaudelle ohjelman, jossa sovitaan mm. ikäluokkakohtaiset toimenpiteet ja yhteisten valmennuskoulutusten suunnitelmat. Ohjelma valmistellaan yhdessä seurojen valmennuksesta vastaavien henkilöiden, joukkueiden valmentajien sekä joukkueenjohtajien kanssa.

Light Iron Salibandyn seurayhteyshenkilönä toimii valmennusvastaava ja PSS:ssä valmennuspäällikkö.

Seurojen tiedotteesta.

Jaa artikkeli