Lauri Lavonen jatkaa "Amppareissa"

Lauri Lavonen on O2-Jyväskylän 15. ensi kauden sopimuksen allekirjoittanut pelaaja.

O2-Jyväskylän joukkueen rakentuminen ensi kauden Divariin jatkuu tärkeällä sopimuksella, kun Lauri Lavonen jatkaa ”Amppareissa”.

Nyt 28-vuotiaalla Lavosella on takanaan ensimmäinen kausi Amppareissa. ”Lärän” pääsarjaura alkoi jo kaudella 2010-2011 Divarissa FC Vaajakosken paidassa. Vuodet 2012-2019 kuluivat Salibandyliigassa Happeen ja Nokian Krp’n paidassa, missä tilille kertyi yhteensä 169 ottelua runkosarjassa ja pudotuspeleissä tehoilla 8+6=14. Kokemuksen lisäksi Lärältä löytyy myös yksi Suomen mestaruus (2013-2014) sekä kaksi SM- hopeaa (2014-2015 ja 2017-2018), kaikki Happeen paidassa.

Viime kaudella O2-Jyväskylän paidassa Divarissa Lavoselle kertyi 25 runkosarjan ottelua tehoin 1+2=3 sekä kaksi pudotuspeliottelua ilman tehomerkintöjä.

Aikoinaan Lavosen kanssa samassa joukkueessa Salibandyliigaa pelannut päävalmentaja Joonas Kaasalainen oli erittäin tyytyväinen, että Lavonen päätti jatkaa Ampparipaidassa:
– Hienoa, että Lauri päätti jatkaa vielä uraansa Amppareissa! Lärän ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu kokonaisvaltainen ja aktiivinen pelaaminen hyökkäys- sekä puolustussuuntaan. Hän tuo joukkueeseen omalla kokemuksellaan johtajuutta ja myös uskallusta kertoa oma mielipiteensä asioista; näin koko joukkueen kulttuuria saadaan vietyä eteenpäin. Lärä tulee ensi kaudellakin voittamaan suurimman osan 1vs1- tilanteistaan ja kihauttaa samalla muutaman byyrin kuuluisalla lonkkalämärillään!

O2-Jyväskylän sopimustilanne 23.5.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen.

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen ja Lauri Lavonen.

O2-Jyväskylän tiedotteesta
Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli