Lamminen, ja Nordlund ja Havia salibandyn helmikuun pelaajat

Salibandyn kuukauden pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa Classicin Janne Lamminen, naisten Salibandyliigassa TPS:n Milla Nordlund ja Divarissa FBC Turun Aleksi Havia.

Salibandyn kuukauden pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa Classicin Janne Lamminen, naisten Salibandyliigassa TPS:n Milla Nordlund ja Divarissa FBC Turun Aleksi Havia.

– Janne Lamminen on kapteenin ominaisuudessa auttanut joukkuettaan hyviin suorituksiin helmikuussa, maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky alustaa.

Janne Lamminen, 32, on johtanut joukkueensa jo 22 perättäisen voiton putkeen Classicin hävittyä viimeksi syyskuussa. Helmikuussa hallitseva mestari voitti tietenkin kaikki neljä otteluaan ja on varmistanut runkosarjan voiton. Puolustajan paikaltaan mieluusti luukulle kurkkaamaan nouseva Janne Lamminen on joukkueensa kuudenneksi paras pistemies tehoilla 14+13=27. Plusmiinustilastossa hallitsevan Suomen mestarin ja maailmanmestarin saldo on vakuuttava +30.

Milla Nordlund, 20, on naisten Salibandyliigassa kuudentena olevan TPS:n pistehai tehtyään kauden 15 ottelussaan 18 maalia ja syötettyään toiset 18. Plusmiinustilastossa on SBS Maskun kasvatin lukema +21. Turkulaiset voittivat kaikki helmikuun kolme otteluaan huipennuksena mestari Classicin kaataminen. Milla Nordlund oli pisteillä otteluista jokaisessa, ja Classicin kaadossa hänen saldonsa oli komeasti 2+2.

FBC Turku jäi Divarissa pisteen päähän pudotuspelipaikasta mutta Aleksi Havia, 22, oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 25 kierroksen tehoilla 23+5=28. Koko sarjan maalipörssissä Havian 23 osumaa riittivät kahdeksanteen sijaan. Helmikuussa turkulaiset nappasivat viidestä ottelustaan kolme voittoa.

Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

40456321261_d2d50acc09_z.jpg

Kuvat: Esa Takalo ja Anssi Koskinen

Jaa artikkeli