Lahjaksi elämyksiä MM-kisoihin

MM2020-kotikisojen yhteistyökumppanit mahdollistavat elämyksiä Hope ry:n kautta.

MM2020-kisaorganisaatio oli mukana Hope ry:n joululahjakeräyspisteellä joulukuussa auttamassa ja ottamassa lasten ja nuorten lahjatoiveita vastaan. Yhdestä toiveesta syntyi ajatus antaa lahjaksi elämyksiä useammalle lapsiperheelle. Anna mahdollisuus -kampanjasta käynnistynyt yhteistyö jatkuu koko kisamatkan ajan. 

Lasten toiveet joululahjoista olivat hyvin konkreettisia, ja niihin oli helppo tarttua.

– Pisteellä ollessamme konkretisoitui se, miten omalla pienellä teolla voi olla suuri vaikutus lapsen tai nuoren jouluun. Elokuvalipuilla voi tehdä jonkun joulusta ikimuistoisen. Auttamisesta tulee hyvä mieli itselle ja varmasti myös lahjan saajalle, kuvailee Hanne Nyrönen, MM2020-kisojen tapahtumatuottaja.

Yhdessä kortissa 12-vuotias poika toivoi lahjaksi elämystä.

– Haluamme, että ensi vuoden MM-kisat ovat mahdollisimman monen saavutettavissa, kisojen mahdollistamat elämykset mahdollisimman monen koettavissa. Siksi halusimme yhteistyökumppanien puolesta lahjoittaa 100 lippua Hope ry:lle jaettavaksi niille lapsille ja perheille, jotka haluavat kokea urheiluelämyksiä, mutta joilla ei siihen muutoin ole mahdollisuutta.

Hope ry:llä kisaliput otetaan iloisena vastaan.

– Yhteistyö MM-kisojen verkoston kanssa on ollut monimuotoista ja tämän lahjoituksen myötä saamme asiakasperheitämme upean urheilutapahtuman pariin. Konkreettisten asioiden, kuten vaatteiden tai harrastusvälineiden lisäksi yhteinen tekeminen on sellainen asia, jota meiltä monesti toivotaan, kertoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Jaa artikkeli