Lähde kannustamaan Suomi maailmanmestaruuteen faniporukassa

Mikäli Prahan MM-matkat ja majoitus ovat vielä hankkimatta, on syytä tutustua Salibandyliiton viralliseen fanimatkapakettiin, joka operoidaan yhdessä Elämysmatkojen kanssa.

Olethan Sinäkin lähdössä joulukuussa Prahaan kannustamaan Suomen jälleen salibandyn maailmanmestaruuteen? Suomalaisfaneille on luvassa enemmän yhteistä ohjelmaa kuin kisoissa koskaan ennen, ja voit tehdä koko kisamatkan lentoja myöten suomalaisessa faniporukassa.

– Edellisissä ulkomailla järjestetyissä miesten MM-kisoissa on ollut runsain määrin suomalaisfaneja – toissa vuonna Riiassa lähes kaksituhatta ja 2004 Göteborgissa vieläkin enemmän, Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun ihastelee.
– Fanit ovat kuitenkin liikkuneet pääosin omissa seurueissaan ja muihin suomalaisiin on törmätty vain sattumalta, pääosin hallin käytävillä.

Tulevissa Prahan kisoissa Suomi-fanien kannustus keskitetään tehokkaammin kuin koskaan, jotta joukkueemme saa parhaan mahdollisen tuen MM-kullan jahtaamiseen. Luvassa on ensimmäistä kertaa suomalaisten virallinen fanikatsomo, kun kisajärjestäjiltä on varattu 250 paikkaa O2 Arenan lohkoista 107 ja 108.
– Fanikatsomon lippuja on toistaiseksi saatavilla ainoastaan virallisten fanimatkojen ja charter-lentopakettien tilausten yhteydessä. Jos ennakkotilauksia kuitenkin tulee riittävästi lisää, meillä on mahdollisuuksia saada järjestäjät laajentamaan Suomi-katsomoa, Janne Bruun haastaa kiinnostuneita.
– Lisälippujen varmistamiseen järjestäjiltä tarvitaan vielä noin 30 ennakkotilausta.
Tilausaikaa on vielä ensi viikon alkuun 20.8. saakka. Tilaukset voi tehdä joko Facebook-ryhmässä täällä tai sähköpostitse osoitteesta janne.bruun at salibandy.fi.

Prahan MM-kisahuuma sykkii tietenkin koko kaupungissa, ja kisaviikon huipentuessa suomalaiskannattajille on luvassa yhteistä ohjelmaa ennen ja jälkeen Suomen pelien myös ottelutapahtumien ulkopuolella.
– Ennen Suomen otteluita tullaan suomalaisfaneille järjestämään viralliset ”etkot”, joissa virittäydytään tunnelmaan dj:n ja asiantuntijaennakoiden parissa. Etkot on tarkoitettu kaiken ikäisille faneille. Etkoilta siirrytään yhdessä kohti O2 Arenaa kannustamaan Suomi voittoon, Janne Bruun vinkkaa.
– Aikuisille faneille on tarjolla myös viralliset Suomi-jatkot, joissa puidaan ja spekuloidaan päivän pelit läpi. Jatkoilla soi suomalaisiin uppoava musiikki, ja paikalla törmää varmasti tuttuihin salibandyihmisiin puhumattakaan uusista tuttavuuksista, joita kisojen loppuhuipennuksen aikana varmasti syntyy.

Sekä etkojen että jatkojen tarkemmat sijainnit ja ohjelma määrittyvät alkusyksyn aikana, ja niistä tullaan ensisijaisesti informoimaan Prahan matkaavien Suomi-fanien virallisessa Facebook-ryhmässä, johon kannattaa liittyä saman tien. Luvassa on alkusyksystä myös fanituote-uutisia, joista ryhmäläiset kuulevat ensimmäisten joukossa.

Mikäli Prahan matkat ja majoitus ovat vielä hankkimatta, on syytä tutustua Salibandyliiton viralliseen fanimatkapakettiin, joka operoidaan yhdessä Elämysmatkojen kanssa. Charter-lento lähtee Helsingistä perjantaina 7.12. ja palaa myöhään sunnuntaina. Matkan aikana näkee Suomen puolivälierä-, välierä ja mitaliottelut ja pääsee osalliseksi kaikkiin etkoihin sekä perjantain ja lauantain jatkoihin. Matkaisäntinä toimivat suomalaisen salibandyn tunnetuimmat kasvot Mikko Kohonen ja Toni Lötjönen.

Mahdollista on ostaa myös pelkästään paikat charter-lennolle, joka alkaa olemaa harvoja jäljellä olevia suoria lentoyhteyksiä Prahaan kisojen loppuhuipennuksen aikana.

Sekä fanimatka-, että charter-lentopaketteihin sisältyy pääsyliput Suomen viralliseen fanikatsomoon kolmelle viimeiselle kisapäivälle. Fanikatsomoliput ovat tällä hetkellä muutoin loppuunmyydyt.

Fanimatkapaketit, charter-lentoliput ja fanien Facebook-ryhmän löytää kaikki keskitetysti osoitteesta salibandy.fi/praha2018.

31408062162_06a55deef1_z.jpg

Jaa artikkeli