Laaja selvitystyö salibandyn kehityssuunnista alkaa - osallistu avoimeen kyselyyn

Salibandya ollaan uudistamassa lähivuosina. Ensi vaiheessa muutoksen tarpeita ja kohteita kansallisesti ja kansainvälisesti kartoitetaan laaja-alaisella kyselyllä, jossa jokainen voi esittää näkemyksiään. Vastausaikaa on 8.1.2023 saakka.

Kansainvälisen Salibandyliiton eli IFF:n yleiskokous päätti 12.11.2022, että salibandyn kehittämiseksi aloitetaan laaja kansainvälinen valmistelutyö, joka tähtää siihen, että tulevaisuuden linjauksista voidaan päättää IFF:n yleiskokouksessa joulukuussa 2024.

– Suomella johtavana salibandymaana tulee olla selkeä tahtotila tulevista linjaustarpeista sekä vahva rooli niiden valmistelussa. Suomen tahtotilan määrittämiseksi aloitamme valmistelutyön, jonka aluksi toteutamme laajan kyselyn, johon jokainen voi antaa panoksensa, kannustaa toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta ja jatkaa:

– Salibandyliiton tavoitteena on mahdollisimman laaja-alaisesti ja ns. puhtaalta pöydältä tunnistaa kehittämisen toimenpiteitä, joiden avulla salibandystä saadaan entistä suositumpaa ja kiinnostavampaa lajin harrastajien, urheiluyleisön ja kaupallisten kumppaneiden näkökulmasta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Kysely muodostuu teemakohtaisista väittämistä ja avoimista kysymyksistä. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja siihen menee aikaa noin 30-60 minuuttia. Kyselyn voi täyttää useammassa osassa. Vastausaikaa on 8.1.2023 asti.

Kyselyn lopussa vastaajan on mahdollista osallistua salibandyaiheisten palkintojen arvontaan. Arvontaan osallistuminen edellyttää nimen ja yhteistietojen luovuttamista. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot kysytään eri linkin kautta, joten niitä ei voi yhdistää kyselyyn annettuihin vastauksiin.

Toivomme kyselyyn panostasi ja arvokkaita näkemyksiäsi.

Kiitos jo etukäteen!

Kuva: Ari Arola

Jaa artikkeli