Kysely salibandyn yhteiskunnallisesta merkityksestä – tuotepalkintoja arvonnassa

Salibandyliitto selvittää kevään 2021 aikana suomalaisen salibandyharrastuksen yhteiskunnallista merkittävyyttä lajin harrastus- ja kilpailutoiminnan, edunvalvonnan, myynnin sekä sidosryhmäyhteistyön kehittämiseksi.

Kysely on tarkoitettu pelaajille, harrastajille ja katsojille, joten kaikkien vastaukset ovat arvokkaita.

– Lajin laaja yhteiskunnallinen merkitys tulee tehdä näkyväksi. Toivottavasti mahdollisimman moni auttaa omalla asiantuntemuksellaan tässä tiedonkeruussa, kannustaa liiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen.

Työ on samalla tutkimustietoon perustuvaa valmistautumista koronan jälkeiseen aikaan ja seuraavaan salibandykauteen.

Kysely on auki 13.4. saakka. Selvityksen toteuttaa Salibandyliiton toimeksiannosta Sport Business Intelligence Agency Oy.

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan laadukkaita salibandymailoja. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja ne poistetaan arvonnan jälkeen.

Päivitys klo 18.55. Lomaketta on korjattu siten, että skaalaus näkyy myös mobiilikäytössä. Se on siis: 1 = ei lainkaan merkittävä 5 = erittäin merkittävä 6 = en osaa sanoa

Tulokset tullaan julkistamaan ”Salibandyn painoarvo ja yhteiskunnallinen merkitys” –webinaarissa 18.5.2021 klo 13-15. Maksuttomaan tilaisuuteen voi ilmoittautua Suomisportissa täällä.

Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi!

Salibandyliitto

Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli