Kymmenen hengen "pieni, mutta sinnikäs" fanijoukko kannustaa Brno'ssa U19-joukkuetta

Poikien U19-ikäisten MM-kisoja pelataan para-aikaa Tsekkien Brno’ssa. Suomi voitti kaikki kolme alkusarjan ottelua ja paikka huomisen semifinaaleihin on varmistettu. Ja myös se on varmaa, että Suomen fanijoukko on paikalla katsomassa ottelua. 

Kun maali tulee, kuuluu taputusta ja Suomen liput heiluvat. Suomen U19-maajoukkueen kymmenen henkinen kannattajajoukko on ollut seuraamassa joukkueen matkaa alusta alkaen. Itseasiassa ihan alusta, sillä ryhmä koostuu pelaajien perheenjäsenistä ja vanhemmista.

Sekä Johanna Järvikangas, että Mika Lahtinen kuvaavat Brno’n avausottelun ja MM-kisaviikon tunnelmaa upeaksi.

-Meillä on täällä pieni ja ei kauhean äänekäs, mutta silti sinnikäs katsojajoukko paikalla. Hävittiin Tsekkien faneille kannustuksessa, mutta koitetaan muille joukkueille pärjätä, kertoo Mika Suomen fanijoukkueesta.

-Kyllähän tämä tälläistä ammattiurheilijan kanssa arkea on. Koulu on pitänyt hoitaa, että on se henkisestikin aikamoinen matka, kertoo Johanna siitä, miten maajoukkueen kisaprojekti on näkynyt kotona ja arjessa.

Kuvia ja videoita on otettu paljon ja niitä on myös välitetty kisoja kotikatsomoista seuraaville perheenjäsenille.

-Kyllä pojista näkee, että sunnuntaina kello kuusi pelataan vielä, summa Mika tulevaa finaaliviikonloppua.

Katso koko fanihaastattelu tästä:

Tiesitkö, että voit rekistöröityä Suomen maajoukkueiden faniksi ja näin saada jo ennakkoon tiedon tulevista tapahtumista ja tarjouksista. Liity mukaan täältä.

Suomi-tuotteet fanikatsomoon löydät täältä.

Jaa artikkeli