Kylässä salibandyperhe Willströmien luona Kittilässä - "salibandyn ehdoilla mennään"

Pääsimme vierailemaan salibandyperhe Willströmien luona Kittilässä. Willströmien perheen kaikki kolme lasta harrastavat salibandya SBC Levin riveissä Kittilässä ja perheen vanhemmat ovat myös aktiivisesti mukana toiminnassa. Vierailun ohessa leivotaan yhdessä perheen äidin, Suvin, bravuuri eli porkkanapiirakka salibandyturnauksen kioskiin. 

Ytimessä on sarja, joka tutustuu salibandya harrastaviin henkilöihin ympäri Suomen. Mitä salibandy antaa arkeen ja millaista on joukkueurheilulajin harrastamisen ytimessä?

-Salibandyn ehdoilla mennään, kertoo Suvi Willström, kun kysytään miten arki rytmittyy perheessä.

Willströmien perheessä salibandy näkyy vahvasti arjessa. Arki täyttyy kolmen lapsen SBC Levin treeneistä ja peleistä. Myös vanhemmat ovat aktiivisesti mukana joukkueiden toiminnassa muun muassa rahastonhoitajina, joukkueenjohdossa ja huoltajina. Lisäksi kotiturnausten kioskitoimintaan osallistutaan aktiivisesti. Perheen turnauskioskin bravuuri on porkkanapiirakka – katso Suvin ohjevideo täältä.

Salibandy tarjoaa liikkumisen lisäksi yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tulevan kauden ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä:

 

 

Jaa artikkeli