Kuudentoista liigakauden jälkeen kakkosdivisioonaan

Anna Yli-Kojolan pelit jatkuvat 16 liigakauden jälkeen II dvisioonan Jokereissa.

Hyökkääjä Anna Yli-Kojola päättää 16 kautta kestäneen liigauransa ja jatkaa pelejä II divisioonan Jokerit Salibandyn riveissä. Yli-Kojola pelasi Naisten Salibandyliigassa runkosarjan ja pudotuspelit laskettuina yhteensä 387 ottelua, joissa syntyi 223 maalia ja 428 tehopistettä.

Liigapelit 2002 SB Vantaassa aloittanut Anna Yli-Kojola, 36, edusti 2004-2010 Tiikereitä ja sen jälkeen yhdeksän kauden ajan ensin Tapanilan Erää ja seurafuusion myötä EräViikinkejä. Hän voitti Suomen mestaruuden 2005 Tiikereissä ja liigapronssia 2018 EräViikingeissä.
– Uran aikana olen tavannut paljon hienoja ihmisiä ja saanut elinikäisiä ystäviä. Muutamaa seuraa on tullut edustettua, viimeisimpinä ja tärkeimpinä Tapanilan Erä ja EräViikingit, Yli-Kojola sanoo Jokereiden sivuilla.
– Jokereihin lähden hyvällä fiiliksellä. Joni [Toivola] on jo muutaman vuoden ajan kysellyt, että joko laitan mailan naulaan liigatasolla. Pohdittuani asiaa, tajusin että pakkohan sitä on jossain päästä pelaamaan ja kuulua joukkueeseen. Jokereissa suurin osa on mun vanhoja pelikavereita, joten on helppoa varmasti hyppätä hommaan mukaan.

Jokereiden sivujen uutiseen

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli