Kupittaalla kiehui 2 411 katsojaa - Classicille toinen kiinnitys kultaan

TPS sai kotiyleisöltään upean kannustuksen muttei kyennyt vieläkään kaatamaan kliinisesti viimeistellyttä Classicia.

Classic nappasi jo toisen kiinnityksensä Salibandyliigan mestaruuteen, kun se löi Turussa 2 411 katsojan edessä TPS:n 4-3. Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla, ja kolmas kohtaaminen on edessä torstaina Tampereella.

Avausottelusta poiketen TPS pääsi tänään kiinni peliin heti alusta, mutta Classic iski paikan saatuaan murhaavasti ja karkasi Sami Johanssonin ja Aaro Helinin osumilla kahden maalin johtoon. Tauolla eroa oli enää yksi Mikko Hautaniemen kavennettua. Toisen erän puolivälissä Classicin Jussi Piha karkasi heti alivoiman jälkeen ja nosti upeasti yhden käden rystyllä tamperelaisille kolmannen maalin. Mikko Hautaniemi kavensi jälleen, mutta kliininen Classic oli armoton: heti seuraavassa vaihdossa Oskari Heikkilä iski vieraiden neljännen maalin. TPS:n loppurynnistys ilman maalivahtia tuotti rangaistuslaukauksen ja siitä Miko Kailialan kavennuksen, mutta tasoitukseen asti ei aika riittänyt.

Mikko Hautaniemi (2+0) ja Jaakko Hautamäki (0+2) rakensivat tänään TPS:n maaleista kaksi, Jussi Piha (1+1) oli Classicin kahden tehopisteen mies.

Katso Anssi Koskisen 2. finaalin ottelukuvat.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli